Reklama

Reklama

Za ginipiggu 6: Peter no akuma no joi-san

  • Japonsko Ginî piggu 4: Pîtâ no akuma no joi-san (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V tomto díle Guinea Pig nás bude po celou dobu provázet postava muže/ženy, která si říká Devil woman doctor. Ukáže nám deset případů bizarních nemocí, kterými trpí její pacienti a zároveň uvidíme ještě morbidnější lékařské metody, jak se dají údajně léčit. Na rozdíl od ostatních dílů této série je tento spíše jakousi parodií s prvky černého humoru. (SOLOM.)

(více)

Recenze (20)

dwi 

všechny recenze uživatele

Závěrečná část série Guinea Pig je parodií na všechny předešlé díly. S ohromnou nadsázkou a absurdním humorem herci negují skandálnost, s níž je tato edice spojena a naopak poukazují na to, že i všelijaké gore efekty mohou sloužit zábavě, byť hodně specifické. Děj je rozčleněn na deset oddílů, jejichž spojnicí je postava ďábelské doktorky (ve skutečnosti transvestity), jež se specializuje na velmi specifická onemocnění, která povětšinou léčí ještě specifičtějšími metodami. Charakter těchto nákaz je v područí vtipu, přecházejícího někdy až k trapnosti. Pokud vás však dokážou rozesmát takové věci jako psychicky zdeformovaná rodina, jejichž hlavy explodují při rozčílení, tumor s lidskou tváří, lidský orgán pobíhající na ulici, hodně specifická forma schizofrenie, oživlý exkrement, vetřelec ve zvratkách či vařené vagíny, neváhajte. Nudit se rozhodně nebudete ()

JAn 

všechny recenze uživatele

"I am doctor, with no license. My name? Can´t tell you that. But my patient call me Devil Woman Doctor." Po těchto slovech nám šílená doktor(ka) pustí svou pracovní prezentaci, která je rozdělena do deseti parodických bloků. Část z nich je hodně zábavná (obzvláště návštěva restaurace a pacienti, hádající se o to, kdo z nich má bizarnější nemoc), ovšem druhá část se pohybuje na hraně trapnosti. A ke konci, bohužel, začne maličko nudit. V rámci série se však stále jedná o díl nadprůměrný. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Sled rôznych lacných gore skečov, na ktorých (ako je aj v závere vidno) sa najviac pobavil práve štáb. Divák to však len odzíva a diví sa, čo to malo znamenať. Opäť raz platilo – čím trápnejšie a blbšie, tým lepšie. Nad pár hovadinami (ako napr. ten mutant na bruchu) som sa dokázal pousmiať. Avšak veľmi jemne. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší díl z celé série, zábavnost, ulítlost, a ne moc nechuťárnost. Je zajímavé že tu nějak moc gore není a při tom jsem jich čekal asi nejvíc. Film ale aspoň vynahrazuje humorem kterej je sice dost černej ale zábavnej. A konec neměl chybu. Celou sérii ale považuju za lehce podprůměrnou. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Trapné a vůbec ne vtipné (až na to mluvící hovno). Ale štáb spolu s herci se evidentně bavil. Jako samostatný amatérský film by to bylo fajn, no jako pokračování proslulé japonské série už moc ne. Laciný shit. Ale své publikum si jistojistě najde. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé zakončení celé série. Místy se tvůrcům skutečno povedlo natočit humorné scénky, které stojí za to, ale je tu i spousta trapných momentů. Jde však vidět, že se Japonci umí slušně pobavit a to je asi nejdůležitější. Nicméně tohle nemůžu hodnotit líp jak průměrně, protože žádný zázrak to rozhodně nebyl. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ide v tomto prípade aspoň o nejaké iné poňatie tejto série. Ale ten ázijský humor, má málokedy dostane. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když sledujete „Za ginipiggu 6: Peter no akuma no joi-san“, máte pocit, že se díváte na nějakou divnou japonskou reality show. Je to natáčeno jako rádoby dokument, což nás vrací k prvnímu filmu celé série, ale kruh se rozhodně neuzavřel. Tohle je šílenství, kde se až moc mluví, ale hlavně šílenství, které je trikově špatné a bez humoru. A právě příšerné gore je největší slabinou téhle podivnosti, která si ani nezaslouží místo v celkem zajímavé a hnusné sérii. ()

Silverluv odpad!

všechny recenze uživatele

Chudákům autorům už očividně docházejí morbidní nápady a tak se tento (už naštěstí) poslední díl série snaží pojmout jako sled asi osmi rádoby vtipných skečů. Průvodcem je jakási podivná úchylně trapná ženská, která se zde snaží působit jako "Devil Woman Doctor". Hmm, a tak se zde setkáme s vybuchujícími hlavami a srdíčky, samovolně se pohybujícími vnitřnostmi, natahovacími bradavkami a penisy a nakonec na nás promluví i samotné hovínko. No děs, spatlanina nejrubšího kalibru. Trapnost nad trapnost. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

To má byť japonská pobočka Tromy? No už je to tak, že celá katastrofálna séria sa dočkala svojho konca, a to akousi rekapituláciou všemožných zvráteností v rádoby vtipnom šate. Ale jo, nebudem klamať, na pár fóroch som sa zasmial aj ja (vybuchujúce hlavy, bábika v úvode, rigor mortis). Inak nič moc, možno, že majú Japonci iný humor, ktovie, ale takých 75% skečov som mal otvorenú hubu a nad hlavou bublinku wtf?! Bože, vďaka ti, že to už skončilo... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Transvestitná doktorka prezentuje rôzne podivné medicínske prípady. Rodina ktorej príslušníkom pri rozčúlení vybuchujú hlavy, chlapík čo má na bruchu hovoriaci nádor alebo žena žijúca s hnijúcim zombíkom. Niektoré scénky sú vtipnejšie, niektoré menej ( hlavne žena prenasledovaná kusom mäsa ). Hovoriace hovno, plesnivé nohy, penis ako šnúra na prádlo a gumové klince do ksichtu. Niekto sa baví, niekto nie. ()

Mngwa 

všechny recenze uživatele

No jo, bylo to úchylné (pro japonský film obvyklé) a taky docela vtipné (méně obvyklé). Když už krvavou úchylárnu, tak takovou, která se nebere vážně. Jinak "Peter" neměl chybu. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem měl pocit že se koukám na rodinu Kopečkovic z Nováckého Tele-tele. Jak kvalita hereckých výkonů, tak kvalita masek odpovídají. Je to taková parodie, protože jinak by se tam nemohlo objevit tolik kostýmních figurín, hýbajících se hoven nebo gumových hřebíků. Škoda jen že to nebylo moc vtipné. Být vtipnější hodnotím výš, ale vtipu moc není a hororu taky ne. 40 % ()

muti 

všechny recenze uživatele

100% only in Japan. pohladna trans doktorka nam predstavuje pacientov s kuriozne sialenymi chorobami, uvidime aj recepciu s ludskym pokrmom a zombie manzela ktoreho zena je s tym celkom vyrovnana. miestami trochu slabe a trapne (zaciatok alebo kukucky, ale nieoc sa da aj pretocit) ale inac husta japonska podivana. wtf? a na ulici si davajte pozor na volne potulujuce sa organy ;D suhlas s: Mngwa ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Ďábelská doktorka zní podtitul šestého dílu japonské série Guinea Pig. Tentokrát se setkáme s velmi bizardními a extravagantními nemocemi, které se doktorka bude snažit vyřešit. Setká se s rozpolcenou osobností, explodující rodinou, oživlou zamilovanou mrtvolou a jinými zvláštnostmi...Japonci jsou opravdu blázni a magoři. Nikdy jsem nevěřil, že uvidím něco takového. Možná se někomu může zdát vtipné, když má chlap místo břicha druhý ksicht nebo když někdo vysere mluvící hovno, já v tom vidím jen vyhozené peníze tvůrců a hrozitánský nevkus japonců. Zase se mi potvrdilo, že se mám japonským hororům (i když toto snad ani není horor) vyhýbat širokým obloukem. 0% ()

Reklama

Reklama