Reklama

Reklama

Magic of David Copperfield IX: Escape from Alcatraz, The

(TV film)
  • Slovensko David Copperfield: Útek z Alcatrazu
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kúzelnícka šou presláveného mága, ktorý svojím umením ohromuje celý svet. Sám a spútaný dnes opustí väzenie na izolovanom ostrove neďaleko San Franciska, preslávené tým, že z neho nemožno ujsť.

Jeden z najväčších svetových iluzionistov David Coppperfield v období rokov 1977 2001 produkoval a režíroval 17 televíznych špeciálov hodinových zábavných kúzelníckych show. Predviedol v nich kúzla, ktoré prekonávajú akúkoľvek ľudskú fantáziu, pričom sa zaobídu bez kamerových, elektronických či digitálnych trikov.
V roku 1982 zmizol spolu s tryskovým lietadlom, potom nechal pokojne zmiznúť aj Sochu slobody. V programe pri príležitosti 8. výročia svojej umeleckej činnosti úspešne prešiel Čínskym múrom. Neskôr sa stal prvým človekom, ktorému sa podarilo ujsť z Alcatrazu. Muž, ktorý poprel zákon gravitácie a nechal zmiznúť sedemdesiat ton vážiaci Orient expres... A to všetko naživo, pred zrakom publika. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Gemini 

všechny recenze uživatele

První Copperfieldova kouzelnická show, kterou jsem viděl...bylo mi asi pět a byl jsem z toho úplně na větvi..stejně jako mí rodiče:) o nějakých patnáct let později už z toho tak na větvi nejsem, jenom uznávám že Copperfield je skvělý iluzionista a štve mě, že nechápu jak to sakra ten chlap dělá:) ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jak to ten chlap sakra dělá :)?!Ale to je jedno - parádní kousky Davida Kotkina mě nikdy nenudily a "Útěk z Alcatrazu" patří zrovna k tomu nejlepšímu... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pamätám, ako my pred 15- 20 rokmi tie jeho kúsky vyrážali dych. V tej dobe to bol asi jeden z najpopulárnejších ľudí na planéte. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Super!!! Tenhle díl mám v oblibě, snad proto, že jsem ho viděl jako první. Nejvíc mě zajímá,jak prostrčil prostěradlo přes mříže a jak se zjevil na stole. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Asi njalepšia časť. Nad tým netreba rozmýšlať. Len čumieť ako vás Mr. Copperfield oblbuje...A kráľovsky sa zbávať. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Únik z připoutání pod jehlicemi, kachna Webster vystřelená kanónem, probodnutý otáčen na meči, popis rande z publika na tabuli, srolování Webstera a kluka z publika a jejich návrat, útěk z Alcatrazu. ()

Reklama

Reklama