Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Mayo je tajný agent FBI, který již příliš dlouho pracuje v zločineckých kruzích. Po ztrátě partnera ho převelili do New Yorku, kde má dokončit svůj poslední případ. Stres ale u něj začal vyvolávat zlé sny a strach z odhalení. Když právě nepředstírá, že je zločinec, hledá Charlie spásu ve skupinové terapii. Zde potká velmi svéráznou "moderní" léčitelku Judy, se kterou velice rychle skončí na hromádce - záhradkářské zeminy. Cílem jeho mise je přivést zločince do vězení za spekulativní obchody s fazolí a cukrem. Když se však ukáže, že se slabošským mafiánem Fulviem mají mnoho společného, nic nebude tak úplně jednoduché. Charlie se může těšit na život s krásnou a živelnou Judy - jen jestli přežije tento případ! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ja tak trochu nevyváženej, jednou je to zábavný a má to skvělý vtipný scény a za chvilku nuda a nepovedený vtipy, Herci jsou naštěstí dobrý, dokonce i Liam Neeson, kterýho jsem v mnoha komediích neviděl nebyl špatnej. Kdyby se na tom trochu víc zapracovalo, byla by z toho hodně dobrá komedie. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Liam patří do mé topky herců ale tento film ať už se v něm člověk snaží najít aspoň něco na tři hvězdičky nenajde a zároveň nepochopí jak se mohl nechat dotlačit do něčeho takového a to nemluvím že v tomto díle hraje i další herec který sice do mého TOPU nepatří ale patří do širšího výběru herců, které uznávám a o Sandře nemluvím. Jednou a dost. Nezáživné , nudné ... a především výkony nulové ... nemám co více dodat ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Opravdu nic moc film.. Některé scénky povedené, hlavní idea sebeironického pohledu na svět taky dobrá, ale nějak to celé nešlo dohromady :-( Zatím nejslabší film s Liamem Neesonem, který jsem viděla a to zde dokonce hrál i hlavní roli.. Sandra Bullock to byla jaksi navíc.. Doporučuji ani nepouštět.. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Navzdory sympatickým výkonům Olivera Platta a Liama Neesona je to velmi průměrný film se zbytečně košatým dějem, kde se vlastně nic neděje. Proto se nestihne rozvinout ani jedno z možných rozuzlení, které by diváka bavilo a vtáhlo do děje. Navíc ten nedomyšlený a krkolomný konec vyzní jakoby do ztracena. Příliš odpočinková komedie, u které si stihnete přečíst všechny novinky na internetu a vlastně vám to ani nepřijde. 40% ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Někdy jen tak čekám, až někdo řekne něco špatnýho, abych ho mohl zabít." Podprůměrná krimi komedie, jenž mi přišla vtipná asi jen ve 3 scénách, jinak 100 minut nudy. Liam Neeson patří do mé topky herců, ale tento film se mu nepovedl. Snažil sem se tady najít kvůli němu aspoň něco na 2 hvězdičky, ale bohužel. Navíc Sandra Bullock to taky hodně táhne dolů svým projevem zde. - 20%. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama