Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Mayo je tajný agent FBI, který již příliš dlouho pracuje v zločineckých kruzích. Po ztrátě partnera ho převelili do New Yorku, kde má dokončit svůj poslední případ. Stres ale u něj začal vyvolávat zlé sny a strach z odhalení. Když právě nepředstírá, že je zločinec, hledá Charlie spásu ve skupinové terapii. Zde potká velmi svéráznou "moderní" léčitelku Judy, se kterou velice rychle skončí na hromádce - záhradkářské zeminy. Cílem jeho mise je přivést zločince do vězení za spekulativní obchody s fazolí a cukrem. Když se však ukáže, že se slabošským mafiánem Fulviem mají mnoho společného, nic nebude tak úplně jednoduché. Charlie se může těšit na život s krásnou a živelnou Judy - jen jestli přežije tento případ! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ja tak trochu nevyváženej, jednou je to zábavný a má to skvělý vtipný scény a za chvilku nuda a nepovedený vtipy, Herci jsou naštěstí dobrý, dokonce i Liam Neeson, kterýho jsem v mnoha komediích neviděl nebyl špatnej. Kdyby se na tom trochu víc zapracovalo, byla by z toho hodně dobrá komedie. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Lehce porrůměrný snímek s několika originálními a svěžími momenty. Bohuže nudná Sandra Bullock tlačí tenhle film hodně dolů. Ustřelený koule nahoru. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... nic moc komedie. Přitom je tu spousta potencionálně zábavných postav. Obsazení rozhodně není špatný, ale bohužel jsem si chvílema připadal jak stydlivý divák za to na jakou blbost se to koukám.25% ()

HoneyBunny odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, na které se můžete alespoň dívat, když už nic jiného. Když se přiznám, že jsem každých pět minut přepínala na jiný program, můžete mi vytknout, že jsem to vlastně neviděla celé, ale já prostě nemohla jinak. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Navzdory sympatickým výkonům Olivera Platta a Liama Neesona je to velmi průměrný film se zbytečně košatým dějem, kde se vlastně nic neděje. Proto se nestihne rozvinout ani jedno z možných rozuzlení, které by diváka bavilo a vtáhlo do děje. Navíc ten nedomyšlený a krkolomný konec vyzní jakoby do ztracena. Příliš odpočinková komedie, u které si stihnete přečíst všechny novinky na internetu a vlastně vám to ani nepřijde. 40% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit tomu hodnocení. Výborná kriminálka a perfektní Oliver Platt. Takový ten typický americký film konce devadesátých let. 45% neskutečně neadekvátních. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to celé takové chtěné a nevtipné. Sandra je tady ještě čupr holka bez botoxu, ale nemá co hrát, podobně jako Liam, a vtipy jsou často hodně trapné, takové jak ze záchodků základky. Podobně konec stojí za prd a ti dva teplouši, to už je klišé na druhou. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Někdy jen tak čekám, až někdo řekne něco špatnýho, abych ho mohl zabít.." - "Proč ??" - "Ani nevím.. Možná mám nízký sebevědomí.." ;) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je ani zďaleka taký zábavný alebo napínavý, ako by chcel byť, hoci solídne obsadenie mu dodáva trošku zaujímavosti. 5/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné a pro příjemné obsazení je v tomto filmu jediným kladem, jinak jde o naprosto ubohou a šíleně nudnou komedii s jakémsi policajtovi. Po tomto filmu na mě padla těžká filmová deka a od té chvíle se bojím podívat na jakýkoli film s Liamem Neesonem. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Opravdu nic moc film.. Některé scénky povedené, hlavní idea sebeironického pohledu na svět taky dobrá, ale nějak to celé nešlo dohromady :-( Zatím nejslabší film s Liamem Neesonem, který jsem viděla a to zde dokonce hrál i hlavní roli.. Sandra Bullock to byla jaksi navíc.. Doporučuji ani nepouštět.. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie, která měla na víc. Bohužel většina vtipů není vtipná a místy to sklouzává až k trapnosti. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Docela slušná zábava, ale když koukám na celkové hodnocení, tak jsem to asi viděla v jistém opojení, přesto nemůžu hodnoti jinak. ()

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Tak na tuhle blbost jsem se dívala jen kvůli Sandře Bullock, jen díky ní jsem to dokoukala až do konce. Jinak nuda a zase nuda... ()

Reklama

Reklama