Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináctidílný seriál vysílaný na podzim 1988 v tradičním sobotním raním bloku na stanici CBS je v pořadí třetím animovaným seriálem o Supermanovi. Shodou okolností byl uveden při 50. výročí vzniku postavy Supermana. Kromě jiného se zaměřuje i na supermanovu rodinnou stránku, jelikož v každé z epizod jsou poslední 4 minuty věnovány krátkému příběhu ze "supermanova rodinného alba". Jinak seriál obsahuje všechny podstatné prvky ze supermanovy mytologie. (Caszidy)

(více)

Recenze (5)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený animák, jenž se však dočkal pouze třinácti dílů. Přičemž každý díl má zhruba 30 minut. Příběhy jsou epizodní a nijak výrazně na sebe nenavazují. Dojem ze seriálu lehce kazí poměrně zastaralá animace a nepochopitelné komentování naprosto evidentních věcí ze strany Supermana (např.:"z té magické koule se musím dostat, abych pomohl Lois" a podobně). Setkáme se tu s klasickou sestavou supermanových rivalů, tedy Lexem Luthorem, generálem Zodem, ale i třeba s přáteli z Justice League, v tomto případě Wonder Woman. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Všetky diely na jedno kopyto, bez jediného prekvapenia, animačnej invencie či vybočivého scenára z jasne definovaných pravidiel dejovej výstavby. Podpriemer. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Ale mohlo to být lepší. Potěší krátké epizodky ze života Clarka před tím, než se stal...však víte.:) ()

Reklama

Reklama