Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V newyorkském přístavu někdo zabije turisty a k případu jsou přiděleni detektivové Nick a Walter. Starosta pošle svou asistentku Rachel, aby dohlížela na vyšetřování. Pak něco napadne vlečnou loď a Nick s Walterem začnou tušit, že vrahem není člověk. Když konečně objeví vraždící chobotnici, při souboji s ní Walter zahyne a Nick musí požádat o pomoc Rachel. Policie ale zatkne údajného pachatele a jenom Nick ví, že skutečný vrah je pořád na svobodě. S pomocí speciálního potápěčského týmu se mu podaří najít úkryt osmichapadlového zabijáka a nebezpečný lov na netvora začíná. Tomu se ale daří unikat a navíc pronikne do tunelu, ve kterém je autobus s Rachel a dětmi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 0/10 Hudba 0/10 Efekty 1/10/// +haha, po scéně se sochou Svobody, tedy to že příjde o hlavu jsem si uvědomil jak je film Monstrum(2008) špičkový, báječný, úžasný, originální -...Promiňte, nemám sílu hodnotit./// No dobře skusím alespoň pár vtipů: "Hele parťáku, zbývá mi týden do odchodu" "Tak to je nejvyší čas abys umřel"/ "Věřte mi, on to neudělal, byla to chobotnice" "Měl by ste si vzít pár dní volno!/ Schválně co trvá déle: a) zpívající děti v autobuse b) zabít chobotnici c) odtáhnout důchodku do autobusu?...Jestli Vám něco z toho příjde vtipné, tak umím vyprávět vtipy a jestli ne, tak alespoň máte představu o filmu./// Celkem 3%/// ()

Markuss odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se tvůrci filmu pouštěli do tak beznadějného a předem k blamáži odsouzenému filmu. Tedy k nástupci Octopuse. Počáteční dvouhvězdičková podívaná se mění v šarádu nepovedených a ubohých scén: Hlava sochy svobody ve chřtánu chobotnice, děti zpívající několik hodin jednu písničku, souboj s octopusem, který přežije výbuch bomby ale už nepřežije ránu z harpuny. Odpad! je pro tento film velmi snesitelné hodnocení, tohle bylo totiž daleko pod úrovní naprostého dna. ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Príšera zabije pár ľudí, jeden hrdina to zistí, ale nikto mu neverí a tobôž nie starosta, lebo sa blíži nejaká oslava. X filmov je postavených na tomto príbehu, jediné čo sa mení je príšera. Tento krát je to chobotnica. Jediné, v čom sa možno tento film líši od ostatných podobných je, že tento je oveľa horší ako tie ostatné a teda na rozdiel od iných podobných filmov, diváci by asi aj boli radi, keby ich radšej nejaká príšera zožrala ako by mali dopozerať tento film. ()

freddy_k 

všechny recenze uživatele

Původně tři hvězdičky, ale kvůli neobjektivnímu hodnocení ostatních uživatelů přidávám jednu navrch. K shlédnutí OCTOPUS II. mě přinutil předchozí díl, který byl opravdu špatný. Řekl jsem si, že dvojka nemůže být taková kravina a taky, že ne. Dokonce bych si troufl říct, že co se týče horrorů s přerostlými hlavonožci, patří tenhle rozhodně mezi ty nejlepší. Jak po dějové, tak i herecké stránce nemám filmu co vytknout. Pár chybiček se sice najde, ale není to nic, z čeho by si měli fanoušci tohoto žánru dělat těžkou hlavu. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo "beckovej smejd" dostava v tomto pripade novy rozmer. Takovy Rimmerworld jsem jeste nevidel. Ty uzasny triky, to museli snad vystrihat z papiru 12lety deti a nalepit o vytvarce na ctvrtku a potom to pan Wein pouzil do sveho mistrovskeho dila. Vskutku uzasny film, jemuz chybel k dokonalosti snad jen americky pohreb se slzami v ocich, zajizdejici rakvi omotanou americkou vlajkou a preletajici stihacky na cistem nebi bez mracku. Nastesti mi slza dojeti ukapla na ovladac a ten zkratoval televizi.Od te doby se bojim ji znovu pustit, aby na me z hloubky sve obrazovky nevykoukla ona krvelacna chobotnice z Certovky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama