Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V newyorkském přístavu někdo zabije turisty a k případu jsou přiděleni detektivové Nick a Walter. Starosta pošle svou asistentku Rachel, aby dohlížela na vyšetřování. Pak něco napadne vlečnou loď a Nick s Walterem začnou tušit, že vrahem není člověk. Když konečně objeví vraždící chobotnici, při souboji s ní Walter zahyne a Nick musí požádat o pomoc Rachel. Policie ale zatkne údajného pachatele a jenom Nick ví, že skutečný vrah je pořád na svobodě. S pomocí speciálního potápěčského týmu se mu podaří najít úkryt osmichapadlového zabijáka a nebezpečný lov na netvora začíná. Tomu se ale daří unikat a navíc pronikne do tunelu, ve kterém je autobus s Rachel a dětmi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Devátej nejhorší film databáze? Leda hovno...Octopus 2 sice nebyl kasovní trhák a ani Oskara nezískal ale, vedle toho množství sraček co ve 300 nejhorších jsou, je to docela zábavný žetko. Smutný je, že kdybych si měla vybrat jestli znova uvidím tohle nebo všema opěvovanýho Foresta Gumpa, tak si dám chobotnicový repete. Což znamená, že buď mi z těch všech odpadních filmů už úplně jeblo a nebo má východní mentál-ita spolu s mojim šikmým okem, díky kterýmu vidím každou pecku širokoúhle, je holt jinýho názoru než drtivá většina zdejších (To samé Hercules 3D, nejhorší film?? Viděli jste třeba Modelky na zabití? Já jo. ) . Velmi ráda bych chobotničku zadupala do země, smázla jí jak hovno z podrážky, setřela jak nudli, zhanila víc než dvanáctiletou kurvu po čtvrtým potratu ale, buddhožel pro Vás, mě tento film nesral. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Po superzabavny jednicce ktera si na nic nehrala tu je pokracovani ktery melo zjevne vetsi ambice nez rozpocet tohle mne proste nebavilo a ta scena kdy chobotnice obepina sochu svobody... tak to bylo moc i na mne Yossi Wein holt neni John Eyres a v zanru beckovyho hororu nema co pohledavat ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 0/10 Hudba 0/10 Efekty 1/10/// +haha, po scéně se sochou Svobody, tedy to že příjde o hlavu jsem si uvědomil jak je film Monstrum(2008) špičkový, báječný, úžasný, originální -...Promiňte, nemám sílu hodnotit./// No dobře skusím alespoň pár vtipů: "Hele parťáku, zbývá mi týden do odchodu" "Tak to je nejvyší čas abys umřel"/ "Věřte mi, on to neudělal, byla to chobotnice" "Měl by ste si vzít pár dní volno!/ Schválně co trvá déle: a) zpívající děti v autobuse b) zabít chobotnici c) odtáhnout důchodku do autobusu?...Jestli Vám něco z toho příjde vtipné, tak umím vyprávět vtipy a jestli ne, tak alespoň máte představu o filmu./// Celkem 3%/// ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Je to velký, hladký, má to dlouhý chapadla s hromadou přísavek a ostrý zoubky, copak to je? No přece přerostlá chobotnice, která se chtěla usadit v New Yorku, ale ti zlí amerikános neměla ráda přistěhovalo, místo aby byli rádi, že se jim snaží trochu provzdušnit jejich přeplněné město, tak se ji snaží ty parchanti mizerní zabít, komu bude chybět pár turistů, přece chuděrka malinká musí být z něčeho živa. Mám rád monstr filmy, mají neopakovatelné kouzlo, které ovšem každému nesedí, proto by se na ně měli dívat jenom osoby, které se dokáží na podobné výtvory naladit. Scénář normálka, herci, hudba a režie taktéž, triky solidní, jen ta snová scéna, jak si to hlavonožec šine na sochu svobody, ta je tedy pěkně odfláklá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování už je jiná káva. A pěkně hořká. Chobotnice vypadala tragicky, navíc tvůrci použili několikrát ty samé záběry, už vím od koho to odkoukalo Asylum. Herecké výkony, stejně jako kvalita scénáře jsou podprůměrné a navíc jsem se u toho nehorázně nudil. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci ještě bych přál natočit trojku byla to pecka a bomba před odpálením světa hotovo prostě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V čom je to tak hrozné, tak to je mi záhadné. Snímok si síce požičal pár záberov z predchádzajúceho dielu ( a v závere aj zo Stalloneho pecky DAYLIGHT ), ale aby som mu uštedril až takúto ranu z milosti, to by bolo nefér. Filmová zábava na prelome milénia mala gule, minimálne, ale predsa len. ()

Ozo

všechny recenze uživatele

Který šílenec mohl tohle natočit? Nevim jestli to bylo dabingem, nebo jestli takhle hloupé dialogy jsou i v originále, nicméně tenhle film zařazuji do mého žebříčku 10 nejhorších filmů, co jsem zatím viděl. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si nebyl jistý, jestli to, co vidím, je opravdové, nebo jestli je to nějaká hodně krutá halucinace. Ironická hvězdička za nezapomenutelné hlášky typu "jste praví synové Ameriky" a za odvahu tvůrců, že vůbec byli schopni tuhle příšernost vytvořit a vypustit do světa. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu jsem už dlouho neviděl. Scenárista musel být po frontální lobotomii, protože jinak si ty extra debilní dialogy vysvětlit nedokážu. A pak ta dvacetimetrová potvora, co se vejde do vraku lodi a do čističky a jejíž chapadla trčí odevšud... Efekty jako obvykle špatné, herectví mizerné, scénář snad ani neexistuje. (458.) ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo "beckovej smejd" dostava v tomto pripade novy rozmer. Takovy Rimmerworld jsem jeste nevidel. Ty uzasny triky, to museli snad vystrihat z papiru 12lety deti a nalepit o vytvarce na ctvrtku a potom to pan Wein pouzil do sveho mistrovskeho dila. Vskutku uzasny film, jemuz chybel k dokonalosti snad jen americky pohreb se slzami v ocich, zajizdejici rakvi omotanou americkou vlajkou a preletajici stihacky na cistem nebi bez mracku. Nastesti mi slza dojeti ukapla na ovladac a ten zkratoval televizi.Od te doby se bojim ji znovu pustit, aby na me z hloubky sve obrazovky nevykoukla ona krvelacna chobotnice z Certovky. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí jedna jediná scéna, kdy chobotnice napadá loď uprostřed New Yorku (na Hudsonu), aby člověk věděl, s jakým überblbým filmem má co dočinění. ()

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

To je ještě "lepší", než jednička :D Mistrovský přebor v dělání z komára velblouda. "Děti, zůstaňte v autobusu! Vedete si skvěle! Jste moc odvážné! Vůbec se nebojíte!" -"Vypadněte z toho autobusu děti! Celé to tu spadne!" ...o 20 minut později: "Vytáhněte toho psa!" a "Děti, vy jste tak odvážné!" Udělejte si laskavost a vyhněte se tomuto odpadu jak jen to půjde. Naprostý brak určený pro pozdní ranní vysílání. Nikam jinam (to, že chobotnice šplhá na Sochu svobody, je ten nejmenší problém). ()

Reklama

Reklama