Reklama

Reklama

Deeper

  • USA Deeper: The Retribution of Beth
Trailer

Obsahy(1)

Steve a John spravujú web, na ktorý umiestňujú videá dievčat, ktoré sú za peniaze ochotné nastúpiť do ich dodávky a zodpovedať im rôzne otázky do pripravovaného dokumentu, ktorý väčšinou končí sexom s jedným z dvoch aktérov. Pridá sa k nim novinár Mark, ktorý chce o tom napísať článok. Všetko ide podľa plánu, až kým im do dodávky nenastúpia dve náhodné dievčatá z ulice. (1985lula)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Popravdě začátek je ubíjející nuda, kterou okořenily jen odhalené zbrojní pasy. Jak ale zajede osádka dodávky do lesa, napětí stoupá, konflikty se zostřují a nastává boj o život. Postávám se obtížněji fandí, páč sympatiemi neoplývají. Bulvární novinář, lehké holky, chlapíci vydělávající na amatérském pornu poněkud obskurním způsobem...no...a chlap v maskáčích, co se neptá a rovnou střílí, ke kladným postavám také nepatří. Naštěstí je tu dost mrtvol a les. A za les jako vždy dávám hvězdu navíc. Staré mohutné stromy, ztrouchnivělé pařezy, potok.... Asi nejlepší je scéna s útěkem Steveho, koneckonců i to mučeníčko ujde. Škoda, že zůstalo jen u jazyka. Pěkná kamera, zeleň přírody a barva krve. Žánrově nic převratného, pro oddech dostačující. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Viac-menej neškodné pouličné darebáctvo, páchané na úkor naivných ziskuchtivých sliepočiek, ktoré spočiatku balansuje až kdesi na hranici soft porna sa tu postupne vyhrotí až do obstojného exploitationu, v rámci ktorého je ťažké hľadať nejaké vyslovene kladné (snáď jedine čestný lovec vo vedľajšej roli spĺňa atribúty tejto kategórie) či záporné postavy. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na jizdu alá pomsta od ženy ve stylu I Spit Your Grave.. ale nic takového se nekonalo.. Hlavní postavy nudný ani kozy to nezachrání.. vysvětlení k důvodu msty se člověk dozví až během rozběhlého filmu.. a to jen mlžnou vzpomínkou.. takže nejni moc velký důvod jim cokoliv věřit a Vše působí .. tak nuceně..:( Tempo vlažné gore nicneříkající.. vraždy bez nápadu. Hvězdičky jen za vyřízlej jazyk 35% Nuda.. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zvláštne, že tento revenge / exploiťák unikal vyše roka mojej pozornosti, a vôbec som nevedel o jeho existencii. Som rád, že sa to napravilo. Sexy záporáčka (aj jedna aj druhá), znásilnenie, občas potrebné gore, naháňačky po lesoch, proste to je moje. Kvalitná kamera, sympatické herecké výkony. Mierou brutality sa to síce I Spit Your Grave rovnať nemôže, ale ja som sa bavil, tento typ hororov mi sedí. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

2 chlápci jezdí s dodávkou po ulici a berou do ní holky. Za prachy jich pozvou dovnitř s tím, že se jich optají na pár otázek pak jich vyzvou, aby se vyslékly a aby si s jedním z nich zapíchali, když to skončí vrátí je zpět a seberou jim zpět své prachy to natáčejí na kameru a dávají na svůj web. Jednoho dne k nim příjde jakýsi novinář s tím, že o nich natočí rozhovor tak jedou až vezmou dvě holky, které s nimi mají, ale nevyřízené účty. Z daného žánru lepší průměr, který, ale ke konci moc nenabídne (mě kdyby někdo znásilnil chtěl bych se pomstít více než jen tak co mu udělala). Pusťte si jakýkoliv díl i Spit in Your Grave (1,2,3 případně originál) a dostanete skoro to samé v lepším provedení. ()

Reklama

Reklama