Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklidné arizonské městečko čelí nájezdu motorkářů. Gang vedený J.J. Westonem (Bruce Dern) nejprve zakotví v místní putyce, ale šerifův zásah vyžene rozdivočené maníky ven z města. Na pláži potkávají architekta Colliera (Cameron Mitchell), pokoušejícího se urovnat vztah s těhotnou přítelkyní Karen (Diane Ladd). Weston kdysi chodil s Collierem na střední, a tak po jeho přímluvě chlapi dají milencům pokoj. Jenomže pak se Karen zalíbí Bunnymu (Jack Nicholson)... (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem čekal větší utrpení. Když přijmeme premisu, že se lidi budou chovat jak utržení ze řetězu (proč ne), je všechno docela reálný. Sice se nepovedlo zahrát, že motorkáři jsou zfetovaní a opilí, herci včetně Nicholsona se motají po pláži jak pitomci, ale ve filmu není nic, co by bylo vyloženě špatně. Nuda to je, ale záběry ospalého městečka mají dobrou atmosféru. Viděno v dabingu TV Prima, Informace pro dabingforum: Televize Prima uvádí v českém znění Zdeňka Mahdala ve filmu Výtržníci. Dále v českém znění Jaromír Meduna a Miluše Šplechtová, Bohdan Tůma, Libor Hruška, Václav Knop, Jan Maxián, Petr Svoboda, Jiří Hromada, Hana Kolářová, Antonín Molčík, Inka Šecová, Antonín Navrátil, Michal Michálek, Jitka Ježková, Lucie Svobodová, Bára Kvasničková a další. Překlad: Olga Pavlová Zvuk: Martin Václavík Produkce: inženýr Radmil Buriánek a Jana Prášilová Dialogy a režie: Jiří Kvasnička (také čte titulky) České znění připravila Agentura Erasmus, vyrobila TV Produkce s.r.o. pro FTV Premiéra s.r.o. televize Prima 2002. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Byla to příšerná blbost, ale omlouvají to herecké výkony a to, jak je to staré. Naštěstí tak krátké. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Parta týpku dojede do malého města ,dělají bordel v hospodě pak se dostanou k jednomu páru kde žena se zalíbí Jacku Nicholsonovi a na konci se místní jdou této partě bránit a přitom se poperou mezi sebou i tyhle výtržníci.Film vcelku o ničem.Za mě kvůli Jackovi celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama