Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve snímku inspirovaném komiksem WILSON od spisovatele Daniela Clowese exceluje Woody Harrelson v hlavní roli Wilsona. Osamělý, neurotický a k popukání upřímný škarohlíd ve středním věku se dá znovu dohromady s dávno odcizenou manželkou (Laura Dernová) a ke své radosti zjistí, že má dospívající dceru (Isabella Amara), kterou nikdy nepoznal. A svým neomaleným a lehce zvráceným způsobem se s ní rozhodne sblížit. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (61)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Hořkosladká komedie s výborným Woodym Harrelsonem, která ale po většinu času působí značně nesourodě a nedodělaně. Willson měl slušný potenciál stát se dalším otevřeným oknem do obyčejného života bez zbytečných klišovitých příkras, nicméně výsledek je bohužel roztahaný a scénáristicky děravý, což se markantně odráží na výsledném dojmu. Škoda. „We all want people to love us for exactly who we are but that's not really possible in this world because we just all too unbearable.“ ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Wilson je spíše tragikomedie, až na pár "změkčení" kopíruje děj komiksu, ač ta dikce scén funguje lépe v něm jak v filmu. Každopádně Wilson je věrný originálu, má zajímavé obsazení a ač má unylé tempo, tak docela uteče. Za mě OK, ale objektivně se jedná spíše o průměrný film spíš pro milovníky existenciálních věcí a Woodyho Harrelsona. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Malinko drsnější tragikomedie, kde hlavní postava dostává od života tak neúnavně na prdel, až je to devastující spíš než jakkoli feel-good. Což není výtka. Jenže přes to, že Woody tu padne jak vyšitý a pár vtípků je skvělých, celá linie s ex bohužel kazí celý film, navíc Laura Dern tomu nepřidává nijak herecky. Takže sice scénáristicky nedotažený, ale i tak lepší průměr a nezaslouží si propadnout. Zvlášť pokud pro vás důvod sem zabrousit byl taky čistě Harrelson, tak to stojí za to vidět. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, který pokud nesedne, tak to neprotrpite. Na druhou stranu ma co nabidnout. Az strasidelne zachycena realita muze v prechodu, ktery sice spolecnost neodsuzuje, ale ona odsuzuje jeho a nerozumimu. Je to vlastne drama tocene jako komedie. Humor hlavne vychazi z bezprostrednosti Wilsona, ktery se neboji ani konverzace na zachode a vubec si nelame hlavu z toho, co si ostatni mysli. Takovy si tezko najde pratele. Proto neni divu, ze vazne stastne chvilky nachazi ve spolecnosti podobnych vydedencu ve vezeni. ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, ale fakt jen možná je mé hodnocení ovlivněno dabingem, ale kurva, tohle fakt bolelo a bylo velké utrpení! Naprosto idiotské dialogy, až fyzicky nepříjemné, trapné, odporné smradlavé hovno. Prej komedie. Odpad! dávám snad po půl roce a asi po dvou stovkách snímků a jestli je možný, aby v takovýhle dementní píčovině hrál Woody Harrelson a Laura Dern hlavní role, tak už je v tomhle světě možný fakt úplně všechno. Až příjde situace, ve které bych obyčejně kroutil hlavou, řeknu já se nedivím, já jsem viděl jsem Wilsona. 0/10 ()

Galerie (31)

Související novinky

Han Solo a Woody Harrelson?

Han Solo a Woody Harrelson?

04.01.2017

Rogue One je za námi, osmou epizodu Star Wars dostaneme už v prosinci a v květnu 2018 nás čeká sólovka Hana Sola, v níž se zaručeně bude hrát o Malého sokola. Slavného pašeráka v ní převezme Alden… (více)

Reklama

Reklama