Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve snímku inspirovaném komiksem WILSON od spisovatele Daniela Clowese exceluje Woody Harrelson v hlavní roli Wilsona. Osamělý, neurotický a k popukání upřímný škarohlíd ve středním věku se dá znovu dohromady s dávno odcizenou manželkou (Laura Dernová) a ke své radosti zjistí, že má dospívající dceru (Isabella Amara), kterou nikdy nepoznal. A svým neomaleným a lehce zvráceným způsobem se s ní rozhodne sblížit. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (61)

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, ale fakt jen možná je mé hodnocení ovlivněno dabingem, ale kurva, tohle fakt bolelo a bylo velké utrpení! Naprosto idiotské dialogy, až fyzicky nepříjemné, trapné, odporné smradlavé hovno. Prej komedie. Odpad! dávám snad po půl roce a asi po dvou stovkách snímků a jestli je možný, aby v takovýhle dementní píčovině hrál Woody Harrelson a Laura Dern hlavní role, tak už je v tomhle světě možný fakt úplně všechno. Až příjde situace, ve které bych obyčejně kroutil hlavou, řeknu já se nedivím, já jsem viděl jsem Wilsona. 0/10 ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jak se tak poohlížím po zdejších komentářích, mám stále silnější pocit, že hromada lidí neunesla kritiku současného tragického fungování světa, kterou dle mého mínění Wilson téměř dokonale ztělesňuje, ať už beru v úvahu celý film nebo jenom jeho ústřední postavu. Woody Harrelson v titulní roli fakt neskutečně válí a umírněnější Laura Dern taky dělá čest svému jménu. Skvěle jsem se bavila, i když jde v podstatě o velmi smutný příběh. (85%) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je Wilson příliš upřímný neurotik, sociopat, nebo prostě debil, ale po pár vteřinách jeho šroubů do hlavy mu chcete zasmečovat tvář, jako by byla míčem na volejbal. Samozřejmě vyjde najevo, že má dobré srdce a akorát to projevuje svým svérázným způsobem, ale to je jen další položka k odškrtnutí v seznamu, který si můžete na začátku napsat v očekávání věcí příštích. Harrelson přijav podobu Stevena Soderbergha se může klidně přetrhnout, ale kromě ducha Ghost Worldu tomu chybí ucelenost, zábavnost a méně strojený přechod do depresivní fáze.. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

52 %, co tu teď je, je krutý hodnocení. Tohle není špatnej film. Wilson je tak trochu autistickej magor, kterej s lidma mluví s brutální otevřeností, což mě místy rozesmálo nahlas. Woody tu funguje dobře a jeho crackwhore taky. Škoda konce, kde tvůrci vyměkli, jinak bych dal víc. Celkově tak mezi 3-4 hvězdičkami. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má v podstatě jen dvě pozitivní věci. Tou první je skvělý Woody Harrelson, který to táhne až do konce. Tou druhou pozitivní věcí je Laura Dern, která je opět skvělá, jako vždy. Bohužel scénář, ač chvíli vypadá zajímavě, nakonec vede hlavní postavu do stavu, který už není vůbec zajímavý a je to jedno velké klišé. ()

Galerie (31)

Související novinky

Han Solo a Woody Harrelson?

Han Solo a Woody Harrelson?

04.01.2017

Rogue One je za námi, osmou epizodu Star Wars dostaneme už v prosinci a v květnu 2018 nás čeká sólovka Hana Sola, v níž se zaručeně bude hrát o Malého sokola. Slavného pašeráka v ní převezme Alden… (více)

Reklama

Reklama