Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorský Latinoameričan Albert de Santis žije klidný až nudný život úředníka z cestovní kanceláře, jehož jediným povyražením je pravidelná návštěva stařenky, která si měsíc co měsíc objednává zájezd, na kterém by chtěla zemřít. Veškerá bezstarostnost ale zmizí ve chvíli, kdy Albertovi zavolá jeho přítel z mládí Loui Salazar, Albertův pravý opak. Právě utekl z vězení a potřebuje se schovat před policií. Nepříliš odvážný Albert ho nejprve udá, svědomí ho však hlodá natolik, že se dávného kamaráda přeci jen ujme. A to neměl dělat, protože mít blízko sebe Louiho znamená být v permanentním ohrožení života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nadhodí semtam pár hlášek, ale fakt je, že postupem času začne děsně nudit a dá celkem práci film dokoukat. Příběh dvouch post-kamarádů, jeden takovej loupežník krade a druhej to za něj nečekaně odsere...No tak ti se po dlouhé době spolu znova setkají...a jak asi budou jejich společné chvilky vypadat...Možná kdyby alespoň ti herci nebyli tak nudní a nezáživní, tak by se to dalo dokoukat v klidu a míru. --- Ty jsi utekl z vězení? - Ne, uplně normálně jsem odešel, ale nejspíš by mě tam chtěli zpátky ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já si ten film pamatuju už lehce mlhavě, ale podle mě to zase tak špatný nebylo, jak by se mohlo podle celkovýho hodnocení zdát. John Ventimiglia v jedný z mála hlavních rolí hraje takovýho dosti neodbytnýho týpka, kterej uteče (odejde) z vězení a jde navštívit starýho známýho. Tahle dvojka se vydá na výlet do nočních ulic New Yorku. No postupně to trochu sklouzává k takovýmu poflakování od ničeho k ničemu. Jinak film končí tragicky, což mě docela překvapilo, protože jinak je to vyloženě komedie. Docela bych se na to zase po letech podíval. Škoda, že film neni nikde k sehnání. ()

Reklama

Reklama