Reklama

Reklama

Velocity

  • Česko Divoká jízda (více)
Trailer

Jack Nicholson hraje provokujícího, lehce cynického a násilnického rebela Johnnyho Varrona, jenž svůj čas tráví poflakováním se s partou na pláži a ježděním automobilových závodů. Tahle idylka však končí, když Johnny unese přítelkyni svého kámoše a zabije pár poldů. Teď už mu jde o kejhák... (SPI International / Omega Publishing Group)

Recenze (10)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Je videt, ze zacatek a konec filmu byl pritocenej pozdejc, protoze tu jsou zavody docela svizne natoceny a uvodni pisnicka je docela chytlava. Jakmile ale zacne starej mechanik vypravet svuj zivot, tak de kvalita filmu dost dolu. Sice ma urcity kouzlo, ale precejen to neni zadna divoka jizda, jak slibuje nazev filmu, protoze i duchodci lezouci do schodu maj vetsi rychlost. Nicholson je tady desne mladej a stejne tu uz ma vrasky, vetsinu casu dela frajirka, poflakuje se a misty mi az lez na nervy a prakticky se tu nic nedeje. Vcelku nuda ale skouknout se to da. ()

movie 

všechny recenze uživatele

No už jen díky době vzniku je tohle hodně legrační podívaná, nicméně mladý Nicholson je celkem dobrý. Fandové starých braků si můžou přihodit hvězdčku navrch. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět mladýho Jacka Nicholsona v akci, takže jsem na to obětoval 59 minut svýho života (viděl jsem nejspíš tu původní verzi bez dodatečně přidanýho začátku a konce). Jack Nicholson už tenkrát ukázal, že v něm něco je, protože všechny ostatní "herce" dost výrazně převyšoval, ale nikdo asi tenkrát nečekal, že jednou z něho bude taková hvězda. Jinak ten film je blbost (naštěstí netrvá moc dlouho), ale co jsem vidět chtěl, to jsem viděl, takže v podstatě to splnilo moje očekávání... 1 hvězdička za film + 1 za mladýho Nicholsona ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rebelský pankáč beatové generace tráví své dny jako amatérský jezdec zablácených tracků mezi flákáním a výtržnictvím. Nakonec unese kamarádovu holku, zabije pár policajtů a i jeho život skončí tragédií. Jack Nicholson v tomhle dramatu nepůsobí vůbec špatně, ale to spíš film působí zastarale a třeba by nebylo od věci kdyby se někdo pokusil natočit jeho remake. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Na film z roku 1960 celkem v pohodě. Nenudí a Nicholson hraje dobře. Já jsem měl tu smůlu, že jsem viděl nově předělanou verzi Velocity s přitočeným začátkem a koncem - nové scény starou verzi dočista kazily. ()

Lokutus 

všechny recenze uživatele

velmi vtipné (a stejně jako zbytek filmu 100% dementní) rozuzlení na závěr :) Jinak TO to shrnul skutečně dokonale. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Snímek Velocity je původní film The Wild Ride s nově dotočeným úvodem a závěrem. Jack Nicholson ve svém druhém filmu hraje frajera, co jezdí automobilové závody, chová se jak vůl a zabije poldu. Nic moc ()

Revolver 

všechny recenze uživatele

Bída na kterou sem se chtěl podívat jen kvůli Nichoslonovi, který mě nakonec sice nezklamal, ale rozhodně nenadchl. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval čistě ze zajímavosti a dle očekávání není u tak prostinkého děje moc co komentovat. Jack Nicholson jako jediný ze všech herců docela dobře vynikal, ale jeho arogantnímu a hloupému floutkovi snad nemůže žádný divák doopravdy fandit. Když už mladého a svěžího Jacka, tak radši v miniroliččce z "The Little Shop Of Horrors" ze stejného roku, což je vynikající zábavné béčko. ()

Glance8 

všechny recenze uživatele

Žít v době, kdy to bylo natočený, asi bych to hodnotila jinak...ale dneska jen díky Jackovi, kuli kterému jsem se na to dívala(ostatně jako většina lidí) dávám 3* .Ale rozhodně bych nerada někoho odradila, já osobně jsem se nemusela přemlouvat k dodívání, takže pokud to najdete v programu a zrovna budete doma, proč ne.. ()

Reklama

Reklama