Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letošní 62. ročník slavnostního předávání prestižních televizních cen Emmy, které byly poprvé uděleny v roce 1949, se odehraje 29. srpna. Významnou událost, která se koná opět v divadle Nokia v kalifornském Los Angeles, můžete sledovat na HBO.  Poprvé byly prestižní televizní ceny Emmy předány v roce 1949. Udělují je dvě neziskové organizace - Akademie televizních umění a věd (ATAS) a Národní akademie televizních umění a věd (NATAS), přičemž ATAS dohlíží na programy vysílané od 18 hod. do 2 hod. a NATAS na pořady vysílané ve dne - sport, zprávy a dokumenty. Jednotlivé kategorie se týkají těchto pořadů, dále výkonných umělců, režisérů, scénáristů ale také technických pracovníků, jako jsou kostyméři, střihači, zvukaři ad. Zatímco aktivní členové obou organizací mohou nominovat jednotlivé programy, nominace ve speciálních kategoriích navrhují pouze ti, kteří sami dotyčnou profesi vykonávají - tedy herce nominují pouze herci, režiséry pouze režiséři atd. Ve většině kategorií pak vítěze volí porota, která musí předem shlédnout všechny nominované pořady. Letošní 62. ročník slavnostního předávání cen Emmy se odehraje 29. srpna opět v divadle Nokia v kalifornském Los Angeles a můžete ho sledovat právě na HBO. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní pokles byl bohužel znát. Uvodní Glee friendly scéna byla skvostná, Ricky Gervais byl úžasný, líbilo se mi i hudební rozloučení se třemi seriály (LOST, fňuk :-), ale jinak mi letošní 3 hodiny neutíkaly vůbec tak rychle, jako při loňském mistrovském výkonu N. P. Harrise. Fallon nezklamal, ale ani nezazářil. A hlavně - GLEE WAS ROBBED!!! ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Zapamätám si: že Al Pacino opäť hľadal hlas (a podchvíľou ho našiel), že George Clooney na standing ovation "zahanbene" zahlásil: "Don´t do that, cos´ then I feel like maybe I am sick and I don´t know it.." a že Julia Ormond bola "so thrilled and excited" aby povedala svojej mame - "I WAS EMINATED FOR A NOMMY." - (nehľadajte v slovníku:-)))). ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Moje prvé Emmy. To znamená, že nemám veľmi s čím porovnávať, no už len to, že som svoje seriálové hviezdy mohol vidieť inak ako hrajúce svoju rolu, bolo super. Niektoré momenty boli úžasné (George Clooney v Modern family, úvodné číslo s deckami z Glee, či najlepší a najvtipnejší Ricky Gervais), posledných 40 minút však bolo hrozne nudných- žiadne scénky, ani zaujímavé zostrihy, len všetky nezaujímavé kategórie na kope. A podľa mňa nebol ani Jimmy Fallon zlý, len škoda, že som nevidel minulý ročník s Neil Patrick Harrisom. To musela byť iná káva. 70% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nevítězství Dextera je obrovské zklámání. Tenhle skvělý seriál by si zasloužil šest hvězd z pěti! Takhle přikovaný k TV už jsem nebyl hodně hodně dlouho. ()

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Opening fajn (ale na opening montáž Lost/House/SP/Office z 2006 keď to moderoval Conan to nemalo), ale Fallona už nechcem počuť spievať. Jimmy vyslovene nekazil, ale chýbalo tomu niečo. Páčili sa mi "Year in ..." súhrny, narážky na Conana a nové tváre v niektorých kategóriach. Celkovo to ale zachránil len Ricky Gervais, ktorý by mal povinne moderovať všetky podobné akcie. (Na GG ich nádherne vyničil.) ()

Reklama

Reklama