Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Shannon žije v San Franciscu a je zapřisáhlým starým mládencem, který nemá příliš chuti do ženění, přestože již tři roky chodí se sympatickou Anne Ardenovou. Jediným jeho příbuzným je nerudný dědeček, který nutí Jimmyho, aby se oženil a měl děti. Jimmy pozve Anne do luxusní restaurace, kde ji požádá o ruku, ta však vycítí, že se ve skutečnosti ženit nechce, a odmítne ho. Když dědeček zemře, odkáže mu majetek v hodnotě přesahující sto milionů dolarů. Má to ovšem háček, musí se do svých třicátých narozenin oženit, vydržet se svou ženou žít minimálně deset let a mít s ní děti. A Jimmy má třicáté narozeniny příští den. Vyrazí za Anne a zastihne ji na letišti, dívka však znovu jeho nabídku odmítne, protože cítí, že se přemáhá. Jimmy tedy vytáhne fotografie svých bývalých přítelkyň a společně s Marcem mezi nimi hledá nejvhodnější nevěstu. Marco dá do novin inzerát, kterým hledá manželku pro budoucího milionáře. A zatímco se před kostelem začínají houfovat nevěsty všech typů, Jimmy si uvědomí, že si chce vzít Annu z lásky. Možná by ji dokázal dostihnout a požádat o ruku do třetice ještě před vypršením lhůty, to by však musel nějakým zázrakem uniknout davům vdavekchtivých nevěst, které obklopují kostel i přilehlé ulice. (TV Nova)

(více)

Recenze (82)

golfista 

všechny recenze uživatele

Ani poměrně slušné obsazení včele s Renée Zellweger nemohlo zachránit tuhle slátaninu. Pokud chcete romantickou komedii, porozhlídněte se jinde ! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ty 3* za to, že tolik ženských se oblíklo do svatebních šatů a přesto nakonec museli brečet v dlaních kamarádek :)) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to nic co by si stálo zapamatovat, ale rozhodně tomu nemůžu upřít, že sem se u toho vcelku pobavil a dvojice Chris O'Donnell - Renée Zellweger je příjemně fajn. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úvod naznačuje, žeby z toho mohla byť rádobyvtipná romantická komédia (prológ s mustangmi), ale zvyšok je o niečo lepší (napríklad scéna s odhalením pravého významu ruží je skvelá). Film má dobré tempo - tak prvá polovica, kde Chris naháňa Renée, tak aj ostatok, kde Chrisa naháňa mesto. Casting sa vydaril. Chris O'Donnell je skvelý a Renée púta na seba pozornosť v každom okamihu. Taktiež malá rola Jamesa Cromwella je výborná, i keď za celý film takmer nič nepovie. Záver bol nerealistický a plný účelovsti a klišé - ale to nevadí, veď to je preboha romantická komédia. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavá romantická komedie, která ne že by byla přímo vtipná, rozhodně je ale zábavná. A to především zásluhou velkého počtu různých pestrobarevných postav potenciálních nevěst. Chris O´Donnell sice není typ, který sám utáhne celý film, ale tady je jeho nevýraznost a bezcharismatičnost spíše plus, kdy ho mohou bejvalky, které se snaží přimět k zištnému sňatku bez větších problémů odmítat a vy se jim vůbec nedivíte. Ale nemá smysl tu nějak rozebírat odpočinkovou kravinku. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou druhý pracovní víkend, tak jsem se rozhodla, že vypnu IQ a zapnu televizi. Obé jsem splnila a jukla na mě Renée Zellweger. Neb ji mám ráda, rozhodla jsem setrvat u obrazovky. Jelikož jsem opomenula zapnout IQ, zcela spořádaně jsem zhlédla celý film, aniž by mne kterákoliv pasáž urazila. Pokud ho chcete sledovat, doporučuji zvolit obdobný postup jako já. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná komedie, od které je lepší nic nečekat, a ono to přijde prostřednictvím originálního scénáře a příjemných hereckých výkonů. Bohatý dědeček pro svého vnuka po sobě zanechal poněkud svéráznou poslední vůli. Testament sice obsahuje zdědění pohádkového rance peněz, ale taky stanovuje určité podmínky pro jeho vyplacení. Jenže sežeňte nevěstu během lhůty 24 hodin než oslavíte třicátiny. Smůla v tom, že dědice právě opustila jeho přítelkyně, a tak bude muset narychlo sehnat nějakou exkluzivní ženu, kterou požádá o ruku. Jak si s tím hrdina Chris O´Donnell poradí, je relativně zábavné, obejde bezpočet potencionálních adeptek. Nakonec však před jejich početným houfem sám vezme nohy na ramena. Zázraky nečekat, méně vtipů není na škodu a výběr nevěst je opravdu bohatý. Každý si vybere. Jen ta romantika se tam jaksi už nevešla. 60% ()

pm 

všechny recenze uživatele

Jedna * za film, druhá za dojemnou a lidsky opravdovou scénu s Jamesem Cromwellem na loďce. Jinak čiré zoufalství. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že až při závěrečných titulcích mi došlo, co je vlastně s tímhle filmem špatně. Natočit romantickou komedii podle klasické grotesky je prostě blbost. Chlápek, který by si vzal doslova kohokoliv, mi nepřipadá romantický ani omylem a moje oblíbená Renée tentokrát také nepředvedla nic, kvůli čemu bych si film měl pamatovat. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Když můžou se svatby utíkat nevěsty, tak proč ne i ženichové? Než se špatně oženit, potom je lepší utéci od ženy nepořádné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Poriadna blbosť s chudučkým scenárom a okúzľujúcou Renée. O'Donella nemusím, ale tu ma celkom pobavil. Kedže sa dalo na filme zasmiať vyškriabal sa na 3*. Škoda, že to "krásne" požiadanie v závere vyznie len o trochu lepšie ako to prvé... ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Komedie s nevyužitým potenciálem si zasloužila hlavně lepšího režiséra a možná i scénáristu lehce nakopnout. Jinak herci jsou naštěstí v pohodě a DíkyBohu za Renée. Škoda za trapný konec s nevěstami. ()

Reklama

Reklama