Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Shannon žije v San Franciscu a je zapřisáhlým starým mládencem, který nemá příliš chuti do ženění, přestože již tři roky chodí se sympatickou Anne Ardenovou. Jediným jeho příbuzným je nerudný dědeček, který nutí Jimmyho, aby se oženil a měl děti. Jimmy pozve Anne do luxusní restaurace, kde ji požádá o ruku, ta však vycítí, že se ve skutečnosti ženit nechce, a odmítne ho. Když dědeček zemře, odkáže mu majetek v hodnotě přesahující sto milionů dolarů. Má to ovšem háček, musí se do svých třicátých narozenin oženit, vydržet se svou ženou žít minimálně deset let a mít s ní děti. A Jimmy má třicáté narozeniny příští den. Vyrazí za Anne a zastihne ji na letišti, dívka však znovu jeho nabídku odmítne, protože cítí, že se přemáhá. Jimmy tedy vytáhne fotografie svých bývalých přítelkyň a společně s Marcem mezi nimi hledá nejvhodnější nevěstu. Marco dá do novin inzerát, kterým hledá manželku pro budoucího milionáře. A zatímco se před kostelem začínají houfovat nevěsty všech typů, Jimmy si uvědomí, že si chce vzít Annu z lásky. Možná by ji dokázal dostihnout a požádat o ruku do třetice ještě před vypršením lhůty, to by však musel nějakým zázrakem uniknout davům vdavekchtivých nevěst, které obklopují kostel i přilehlé ulice. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že až při závěrečných titulcích mi došlo, co je vlastně s tímhle filmem špatně. Natočit romantickou komedii podle klasické grotesky je prostě blbost. Chlápek, který by si vzal doslova kohokoliv, mi nepřipadá romantický ani omylem a moje oblíbená Renée tentokrát také nepředvedla nic, kvůli čemu bych si film měl pamatovat. ()

Neezy 

všechny recenze uživatele

Trošku si říkám, jestli nejsem až moc hodná, když dávám tomuhle filmu vůbec nějakou hvězdičku. Ale mám ráda Renée a jeden vtip a jedna scéna se jim tam dokonce povedly. Nicméně je to film, který už nikdy nechci vidět znovu, protože si myslím, že jsem svůj čas mohla zabít daleko lépe. Je to vyloženě hrozný film, plný nesmyslů a rádoby vtipů. ()

Reklama

dudo0606 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy by ma nenapadlo, že Renée budem vidieť v takej kravine. Keď už vám je hlavný hrdina celý film nesympatický nezachráni to ani Renée Zellweger, na ktorú sa asi jedinú dalo pozerať s tými jej brčkami. Bože už len základná myšlienka príbehu bola taká sprostá, že nechápem ako mohli schváliť točenie filmu, a toľko zúfalých neviest nikde inde pokope neuvidíte. Och, že ja som sa radšej neučil na skúšku, fakt by to bol sto krát lepšie využitý čas. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kecy a srovnání s mustangama vtipny, chytání kytice jako trest taky a pak i v průběhu se najde docela dobrej fórek. Ale jak plyne čas, tak už to neni tak dobry, ale rozhodně lepší, než všechny ty romanticky komedie s nevěstama (na útěku, hádajícíma se, nervózníma, zamilovanejma do jinyho atd.). No prostě to patří k té lepší polovině trapnejch romantickejch svatebních komedií. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si romantickou podívanou nepředstavuju.Film prakticky o ničem, jeden nesmysl vedle druhého. Příbeh o tom, jak si jeden chlápek nejdřív nechce, pak chce, pak zase nemůže vzít Renée Zellweger .Nakonec, protože se musí oženit, aby dostal peníze, chodí od jedné ženy ke druhé a přemlouvá jí na svatbu. Aby toho nebylo málo jeden kamarád mu dá inzerát a najednou ho nahánějí ženy ve svatebních šatech po celém městě. Slátanina bez humoru, ale odpad bych tomu nedával. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy si Jimmi (Chris O'Donnell) bere Anne (Renée Zellweger), má Anne nejdříve v ruce kytici světle růžových růží, ale vzápětí je její kytice z bílých lilií, poté se opět změní v růže a v posledním záběru opět na lilie. (Klariska)
  • V závěrečné scéně, kdy je ženich pronásledován nevěstami, účinkovalo tisíc komparzistek. Některé si dokonce přinesly svatební šaty z domu i přesto, že štáb je měl připravené pro všechny. (lesumir)

Reklama

Reklama