Reklama

Reklama

Geriho hra

  • USA Geri's Game
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1997, 4 min

Režie:

Jan Pinkava

Scénář:

Jan Pinkava

Hrají:

Bob Peterson

VOD (1)

Stárnoucí dědula jménem Geri hraje v parku sám se sebou celodenní šachovou partii. Začne ho však porážet jeho čilejší soupeř. Když už je hra téměř u konce, Gerimu se podaří otočit skóre ve svůj prospěch. (HBO Europe)

Diskuze

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Já jako šachista sem si tento krátký film musel pustit a když sem viděl tu animaci na rok 97 úplně perfekntí,opravdu Jan Pinkava si toho oskara za krátký film zasloužil ta animace,perfektní vtip dvouhra já sám proti sobě,vtipný stařík a td.. Taky o 10 let později režíroval Ratatouilleho,který byl také velmi povedený. Konečně můžeme vidět,také zlaté české ručičky a doufám že to těmito dvoumi povedenými filmy nekončí.. :)

crazykate

crazykate (hodnocení, recenze)

Hyena_15: Oscar ma ruzne kategorie - napr. kratke animovane filmy!! A JEN za 4 minuty? Myslis 4minuty dokonale animace, perfektniho napadu/pribehu, bozskeho provedeni a domysleni kazdickeho detailu?...ano? tak tohle je presne to co si Oscara zaslouzi!!! ------------------ filmik je dokonaly a tesi me to o to vic ze s tim ma neco spolecnyho (rezii) CECH!!

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

pickun: protože tomu hodně lidí dalo pět hvězdiček, přeci

Pickun

Pickun (hodnocení, recenze)

Dadel: Ale jo pribeh jsem pochopil, nepochopil jsem proc to ma 94%.

mikiqex

mikiqex (hodnocení, recenze)

Filmeček jsem viděl poprvé zrovna v době, kdy jsem začínal s animačním programem 3D Studio MAX. O to větší dojem to na mě udělalo. Pixar má ale i další božské animačky :)

odie

odie (hodnocení, recenze)

Naprosto dokonalý animovaný filmeček. Jen se teším až mě ta senilita taky potká, jestli se toho nakrásně dožiju. :)

Související novinky

Disney utahuje opasek

Disney utahuje opasek

04.12.2006

Pět měsíců po tom, co Walt Disney Company vyhodilo dvacet procent personálu pracujícího na hraných filmech, se na řadu dostává i jeho animátorské oddělení z Burbanku. Walt Disney Animations, které… (více)

Reklama

Reklama