Reklama

Reklama

Ratatouille

  • USA Ratatouille (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Poznejte Paříž, město nekonečných možností a gurmánský ráj, z nové perspektivy a zamilujete si ji! V jedné z nejlepších pařížských restaurací sní krysák Remy odvážně o tom, že se stane vyhlášeným francouzským kuchařem. Nenechá se zviklat výtkami ostatních členů rodiny, aby se spokojil pouze s tradičním životem obyčejného hlodavce, a s pomocí kamaráda Linguiniho, stydlivého a podřadného odnašeče odpadků, se vydá na cestu těch nejnepravděpodobnějších zážitků, humorných kousků a kulinářských triumfů, o kterých by jeden bez druhého ani nesnili. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (1 299)

Chladek 

všechny recenze uživatele

Roztomilý animovaný film, který jak se zdá myslí konečně i na detaily (myš si umývá ruce, když vaří), dobře nadabovaný i provedený. Přesto mě nijak nechytil za srdce, spíš jen tak lehce pobavil. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Pěkně animované, místy zábavné, ale jinak mne to moc nevzalo, čekal jsem od toho více, občas je to trochu přehnané a příliš tažené za pačesy. Nicméně krysy jsou animované celkem hezky až na toho Remyho. ()

Mata84 

všechny recenze uživatele

Cakala som, ze dam bez debaty *****, ale..........nakoniec su z toho "len" **** ........neviem, nieco mi tam chybalo, co mi nedovoli dat plny pocet ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Je to určite najlepší animák roku 2007,ale ja som čakal od toho ešte viac. Príbeh je celkom originálny,animácia fajn,hudba famózna. Ale predsa.Potkanov,krysy,nemosím,preto možno mi Remy a jeho kolónia tak neprirástli k srdcu.Nie som zástanca dabingu,ale odporúčam na dvd si zapnúť slovenský dabing,kde okrem iných zaujme L.Chudík ako kritik Ego... ()

u 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů od studia Pixar a myslím že i vůbec nejlepší animovaný film za několik desetiletí. A musím pochválit i náš český dabing a když jsem viděl všechny ty jídla co remy připravuje během filmů,tak jsem dostal hlad. super,super a ještě jednou super. ()

Bratr 

všechny recenze uživatele

Moc, moc, moc, moc, moc se mi to líbilo, nejenže byla tahle komedie jiná, než ostatní pixarovky, ona byla lepší. Příběh má spád, je barevný, plný nových zvratů a morální ponaučení není tak podbízivě přehnané, jako jiné kusy od konkurence. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Když sem si film pouštěl, čekal jsem od něj hodně. Že ale uvidím animák, který minimálně o třídu předčí vše předchozí, jsem netušil. Doba se posunula a technologie s ní, k tomu příběh, "herecké výkony". Animované postavičky začínají být brány jako herci z masa a kostí a možná by se měla objevit kategorie filmových ocenění i pro ně, jak je tady už psáno. ()

Tichoza 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se takhle nudil v letadle a našel jsem to v nabídce filmů na monitoru před sebou a byl jsem mile překvapen. Možná jedna z nejhezčích kreslených pohádek, co jsem zatim viděl. ()

(fjw) 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší animáč, který jsem kdy viděl. Velmi povedené. Výborné zobrazení prostředí té pravé nefalšované gurmanské Paříže. Výbornou složkou je zde hudební doprovod, který dodává tu pravou příchuť. Prostě klasa. ()

ShadyCZE 

všechny recenze uživatele

Jo tak tenhle nádherný animovaný příběh mě dostal do kolen. Ano, věděl jsem, že mám očekávat pařížský styl v podobě animovaného, krásného příběhu s kuchaříkem a myškou v čele, ale tohle!!! Je to tak moc chytrý, vtipný, a dokonce možná i nepředvídatelně napínavý, no prostě všechny kombinace co jen můžete do animace vložit a kde zároveň najdete pointu a důvěru k prožití nádherného zážitku a to se mi dostalo v plné parádě. (Propracovaná srdeční záležitost a to nepřeháním….) ()

kenny79 

všechny recenze uživatele

Krásné soužití loosera s myšičkou. Díky ní uvaří polévku a už to jde s ním nahoru. Toto se stává jen v pohádkách. :D ()

Titleist 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák. Obě hlavní postavy jak Remy, tak Linguini jsou neskutečně sympatičtí. Navíc zbožňuju dobrý jídlo. ()

GoldenGecko 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších animovaných pohádek, ale na víc než 3* u mě prostě nemá. Téměř jakákoli romantická slaďárna je dost kritizovaná - pokud je hraná, ale když to někdo animuje, hned je to naprosto úžasný - tak si připadám po hodně animácích. Ale jak říkám Ratatouille rozhodně patří mezi ty (nej)lepší - velice jsem se bavila a děj mě dostal, ale přece jen konec se dal očekávat (nápad s myškou je trochu přehnaný). Dobře pobavil, ale nic víc. ()

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Pixaři jdou do „živé akce“

Pixaři jdou do „živé akce“

17.03.2008

Ne že by je digitální animáky už nebavily, nebo jim snad málo vydělávaly (neodolatelné trailery na novinku VALL-I naznačují, že o jedné z čelních pozicí v řebříčku největších letních hitů je… (více)

Reklama

Reklama