Reklama

Reklama

Ratatouille

  • USA Ratatouille (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Poznejte Paříž, město nekonečných možností a gurmánský ráj, z nové perspektivy a zamilujete si ji! V jedné z nejlepších pařížských restaurací sní krysák Remy odvážně o tom, že se stane vyhlášeným francouzským kuchařem. Nenechá se zviklat výtkami ostatních členů rodiny, aby se spokojil pouze s tradičním životem obyčejného hlodavce, a s pomocí kamaráda Linguiniho, stydlivého a podřadného odnašeče odpadků, se vydá na cestu těch nejnepravděpodobnějších zážitků, humorných kousků a kulinářských triumfů, o kterých by jeden bez druhého ani nesnili. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (1 300)

xEvilDeadx 

všechny recenze uživatele

90%. Opět velmi pěkná pixarovinka s kvalitním příběhem a především zpracováním. "Anyone can cook" - ale pouze Pixar má na to udělat luxusní animáč, který není pouze pro děti (teď to poprvé vyvrátil Rango). ()

ammina 

všechny recenze uživatele

Francouzský šarm z žabí (krysí) perspektivy, má to svoje kouzlo, navíc je to častečně i o jídle a o zvířatech - tedy dvě temata, která mě vždy osloví... Jen mi v dětských filmech hrozně vadí takové ty predestinační a motivační řeči, typu „Ty to dokažeš, jdi za svým snem....blabla” od malička! ()

Thimpu 

všechny recenze uživatele

Záběry toho, jak malá myška šplhá všemi trubkami a dírami, a když vyleze na střechu, kamera vám nabídne pohled na krásnou animovanou Paříž, jsou prostě perfektní. I příběh nemá vůbec špatnou pointu - po filmu jsem si říkal, že na vaření vlastně není nic tak těžkého a dělat to může "úplně" každý. Trochu mi ale vadila přehnaná inteligentnost oné myšky. Najednou umí číst, ví, co je závěť, rozumí lidem... Chápu, že je to především pohádka pro děti, ale některé věci mi prostě na hlavním hrdinovi vadily. ()

onevoice 

všechny recenze uživatele

Remy potkan, ktorý vie variť. Emilek jeho brat pažroš. Otec vodca svorky. Linguini neschopný kuchár a priateľ Remyho, ktorý ho učí variť. Závistlivý majiteľ 5 hviezdičkovej reštaurácie. Toto je najoriginálnejšia animovaná komédia všetkých čias. Animácia na maximálnej možnej úrovni. Jedná komická scénka strieda ďalšiu a vy sa neprestávate smiať. Jednoducho krása a len pri pomyslení na tento animovaný klenot sa pousmejem a zlepší mi to náladu. Keby sa dávala 6 tak ju dám. Jeden Oscar si myslím že je málo aspoň za scénar by som ešte určite dal. Apropo Ratatouille som ešte nejedol ale dúfam že ho raz ochutnám. ()

macejo 

všechny recenze uživatele

Proste je to bomba! Od tohoto filmu som priznám sa ani nič nečakal, v kine som ho nevidel, kúpil som si ho až na DVD aby som obohatil svoju DVD zbierku a po skončený filmu som dostal chuť vidieť film zase! Proste dokonalosť sama o sebe, skvelá animacia, hudba, český dabing je fakt super... ()

vikiii 

všechny recenze uživatele

Tak Ratatouille je moje srdcovka v oblasti animáků. Mistrně zvládnutá animace, krásný příběh a typická francouzská hudba dokázala způsobit, že ani u Dysneyovek nezáleží na věku a že každý najde mezi řádky něco trochu jiného... ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hodnocení jsem očekával film víc pro dospělé, jenže ona je to pohádka spíš pro děti. Ze začátku jsem si tím sice nebyl moc jist, protože některé rozhovory by děti asi těžko pobíraly, ale ovládání Linguiniho a podobné scény to potvrdily. A protože už bohužel nejsem moc dítě, tak jsem se bavil „jen“ průměrně. Očekávání bylo větší. ()

lindouch 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se dlouho těšila. A musím říct, že i předčil mé očekávání. Skvělý příběh o hubeném pikolíkovi, nadaném krysákovi (který ví, že si má jít za svým snem) a zlém kritikovi, který si nakonec vzpomene, že byl taky kdysi malý kluk a měl svoje sny. Animák se skvělou zápletkou a ve skvělém provedení. Je vidět, že české ručičky umí. ()

KITTbx 

všechny recenze uživatele

Nádhera, co psát, když všechny pochvalné a dobré recenze tu již jsou ;-) Film jsem viděl až nyní v TV a nadchnul mne především tím, že je jaký je a není to vyloženě "nějaký Disney". Remy je úžasný a neméně úžasný je jistě i CZ dabing, který filmu dodá také svoje plus. ()

Coques 

všechny recenze uživatele

Technicky na vysokej úrovni, to je bez debaty, ale dejovo také nijaké, bez vtipu. Až sa mi nechce veriť, aké to tu má hodnotenie. Za technické zpracovanie ľahký nadpriemer. ()

terezkys 

všechny recenze uživatele

Byl to film, na který jsem musela povinně se školou...A stala se z toho moje animovaná láska na dlouhé podzimní večery... ()

karloskiller 

všechny recenze uživatele

Dobře spracovaná Animovaná pohádka, která vás pobaví. Ocenila se 1 Oskarem nejlepší animovaný film plus čtyři nominace: , Zvuk, Zvukové efekty, Scénář a Hudba. Každá postavička má skvělou postavu. Má dobře propracovaný příběh. Tato pohádka patří mezi mé nejoblibenější. Brad Bird je dobrý řežisér a i tahle pohádka se mu povedla a proto jsem hodnotil plný počet. --///Tržby v USA za první víkend: 47 027 395 $ (3940 kin)///-- --///Náklady na výrobu: 150 mil. $///-- ()

Nerthys 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě vařící krysa nenadchla... ano zaznamenal jsem velice vtipné momenty proto taky 3 hvězdy, ale pro mě je to příliš moderně nakreslené... Pixar mně občas nesedne (starý dobrý Disney) ... ano musíme jit s dobou ale v tomhle případě si na to nějak nemůžu zvyknout ... postavy jsou naprosto ohyzdné a nezapamatovatelné samozřejmě až na samotnou krysu jo počkat na té se snad nedá nic zkazit že? ... animace byla velice dobře zvládnutá napomáhala tak těm vtipným momentům, ...ovšem děj mně nenadchl tak jak bych chtěl, dabing byl naprosto otravný raděj originál... ()

Ospalek 

všechny recenze uživatele

Asi příště před spuštěním filmu nebudu koukat na ČSFD jaké má hodnocení. Dost to ovlivňuje :-). Jako první bych chtěl zmínit babičku s neovladatelnou "bouchačkou" byla tak rozkošná a pak když si na sebe vzala plynovou masku - to bylo zdrcující a zábavné zároveň. Velké počátení uspokojení. Režisér musí vybra takové vtipy, které se budou líbit většině diváků, aby měl veliké hodnocení a samozřejmě jde také o příběh... Asi budu dlouho přemášlet nad tím, proč se divákům jeden takovýto film líbí a jiný, byť je skorem stejný, zase ne. Je to hluboko v naší mysli a já asi nikdy neproniknu do jejích tajů... Zpět k filmu. Neuvěřtelný chaos v jakém některé scény probíhají je k neuvěření a je vidět málokde. Až k šílenosti dohání tak "nesmyslný" příběh z obyčejných komedií, ovšem tady je v lepším podání. Ale líbí se mi to. Film, který rozhodně pobaví, jak po stránce legrace, tak po stránce ztřeštěného příběhu. Bylo prostě úžasný, jak je děj vyšperkovaný jednou směšnou scénou za druhou. Rozhodně se u něj nebudete nudit. ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Nemusím animáky, ale na Ratatouille jsem se těšila! Kvůli zdejšímu hodnocení, a kvůli ději zasazenému do Francie. A film byl opravdu kvalitní. Neokoukaný pohádkový námět, příjemný humor, výlet do francouzské kuchyně, sympatický trouba Linguini nebo dobráček Remy. Zanimování chutě pak pro mě bylo skoro gastronomickým zážitkem. Pro mě potěšení téměř všech smyslů:-) ()

Ejvi 

všechny recenze uživatele

Ale jo, hlavním mottem tohoto filmu je "Vařit může každý", tak proč by to nemohla být malá špinavá krysa.. Je to zábavné a ujeté.. Třeba postarší dáma v župánku střílejíc v domě brokovnicí na dvě krysy.. Znázornění chuťových prožitků byl určitě skvělý nápad. ()

sako44 

všechny recenze uživatele

Pro mě velký překvapení, protože animované filmy nemám moc v oblibě, ale tohle bylo příjemný, člověk se upřímně zasmál. No, prostě paráda. Jedno z mých nejlepších hodnocení animovanému filmu. To snad hovoří za vše :) ()

hanzikk 

všechny recenze uživatele

Vůbec nedokáži popsat proč se mi tento animovaný film tak líbil. Prostě to tak cítím ale když se zamyslím, tak myš která vaří v krásné Paříži? Proč ne, výborný nápad. Animace pěkná, příběh pěkný a hudební doprovod se taky povedl. ()

Související novinky

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Pixaři jdou do „živé akce“

Pixaři jdou do „živé akce“

17.03.2008

Ne že by je digitální animáky už nebavily, nebo jim snad málo vydělávaly (neodolatelné trailery na novinku VALL-I naznačují, že o jedné z čelních pozicí v řebříčku největších letních hitů je… (více)

Reklama

Reklama