Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kassia Lancastrová si vyhlédne Wylieho, který má bohatou tetičku, a prozradí mu svůj plán. Domnívá se, že bude snadné, aby teta změnila závěť v jeho prospěch, protože Wylie je její oblíbenec. Až závěť změní, zabijí ji. Teta je nemocná a stará se o ni Wylieho bratr Luke. Tomu ale teta nemá v úmyslu nic odkázat. Je tu však zádrhel – dům je plný koček, kterých se Wylie od dětství strašně bojí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Doufala jsem, že alespoň konec překvapí, ale pointa byla naprosto příšerná. Nebýt nepříjemných scén s kočkami... ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní hororový kousek využívající obvyklá schémata tolik vlastní třeba dílům E.A.Poea či Sheridana Le Fanu. Dům s tajemnými zákoutími, ve sklepě se pohybující cosi děsivého, rodina, kde evidentně ve vztazích něco skřípe, chamtivost a pod povrchem bublající šílenství, vyvěrající pouze v krátkých okamžicích... Nakonec mě překvapila i pointa, kdy mnou očekávaná varianta dostala zajímavou úpravu a já se tak v Eye of the Cat dočkal výborné podívané, která mě zahřála na duši i přítomností spousty těch nejkrásnějších stvoření, co chodí po planetě, koček. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Film nesie všetky znaky televíznej produkcie, napokon to režíroval televízny režisér. To by napokon nebol najväčší problém, ten je v neuveriteľnej nude, ktorá je prvých 80 minút filmu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Film jsem si stáhnul vlastně omylem chtěl jsem tu verzi z roku 1985, ale stáhnul jsem tohle. Nebylo to špatné, ale ta doba mě prostě nesedí, celé je to takové divné, do toho ty šílené kočky, nevím jak vy, ale já se v tom nevyznal kdo jak byl s kým domluvený, ani na konci z toho nejsem vůbec moudrý, jak že to bylo. Hlavně ten začátek přijde cizí ženská a chlápek s ní hned odejde, aniž by jí znal a věděl kam a proč jde, celé je to divné , to samé s tou závětí, kdy teta, ví co jí čeká a stejně vše chce přepsat na synovce, prostě na mě moc zamotané bez smyslného závěru. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Opravdu děsivě pitomý film. Nechápu označení horor, protože kromě jedné scény útoku koček ve finále zde není nic hororového. Je to obyčejný thriler z lepší společnosti, připomínající libovolný díl Jakea a Tlusťocha, navíc hloupý, předvídatelný a bez jakékoliv rozumné pointy. Jedna hvězdičku dávám za skvělého zmetka Michaela Sarazina. Jinak kočky, které 99% lidí považuje za roztomilé opravdu nejsou tou správnou hororovou ingrediencí. ()

Vojife 

všechny recenze uživatele

Haha, většinu filmu jsem se smál, ale dávám body alespoň pěkně udělané "hemživé" hudbě xylofonu, která tomu dodává alespoň trochu hororovou atmosféru. ()

Reklama

Reklama