Reklama

Reklama

Jsem v kapele

(seriál)
  • USA I'm in the Band
USA, (2009–2011), 15 h 24 min (Minutáž: 22–44 min)

Hrají:

Logan Miller, Stephen Full, Greg Baker, Caitlyn Taylor Love, Steve Valentine, Reginald VelJohnson, Carlos Alazraqui, James Hong, Vanessa Parise, Kelli Goss (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

Mladému Trippu Campbellovi se splní jeho nejdivočejší sen, když se připojí ke své oblíbené klasické rockové kapele Iron Weasel, jejíž členové jsou na tom tak bídně, že se nakonec ubytují v jeho pokoji pro hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (33)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Humor typu ""A protože jsem se počurával,říkali mi kapitán Pipík-"A proč Pipík?"-"Protože se počurával"-"No ale proč Pipík?""Takže hodně slabé,zkrátka tak trochu odvar z Hanny Montany,jen tentokrát nejde o bárbínu,ale rádoby rockery. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Disney Channel degeneruje vkus súčastného mladého diváka už od útleho veku. To je v stručnosti vyjadrený môj názor na tento detský, komerčný, televízny kanál. Nestíham sa diviť aké otrasné stupidity tam produkujú. Samý odpad! Pre mňa jedinou výnimkou, ktorá samozrejme, že len potvrdzuje pravidlo, je seriál "I´m in the Band". Traja starnúci rockeri (Derek Jupiter - spev, Burger Pitt - basová gytara a Ash - bicie) priberú do svojej upadajúcej kapely (Iron Weasel) mladého teenagera Trippa, aby im hral na gitaru. Takže, Hey Ho Let´s Go! "I´m in the Band"! Rock It! Rock´n´Roll Forever!!! *** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

První díl mě ohromil, líbil se mi humor, nejvíce vždycky společný výkřik těch členů kapely. Druhý díl mě ovšem vrátil zpět do reality a já pochopil, že je to obyčejná disneyovka, bez které se dokážu obejít. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho osobného názoru, je toto najlepší seriál z produkcie Disney. Je veľmi vtipný, plný pesničiek, priateľstva a hlavne je o niečom po čom každý túži. Byť členom svojej obľúbenej kapely. Hlavným hrdinom nie je žiadne trápne dievča a ani zamilovaný teeneger. Je ním chlapec, čo má svoju najlepšiu kamarátku a gitaru. Na každej časti sa aspoň raz zasmejem. Dabing po... polovicu vtipov, pozerať v origináli.55% ()

MICHAEL73 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se to tolika lidem nelíbí. Chápu sice, že je to v podstatě blbost co se tam děje ale sranda dobrá. Nejvíc mě dostává Ash s tím jeho nerozumem a blbostmi co plácá. Legrace a nasmání je dost a taky jsou některý díly poučný. Zaslouží si alespoň 70%. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase opäť dobý sitkom z dielne Disney Channel...zaujímavá typológia hlavných postáv a príde mi to aj dosť vtipné - na rozdiel od niketorých iných seriálových kolegov z DC...a to už som sa bál, že už nič "nové" nevymyslia... ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě nynější vysoké hodnocení ( 56 %k 24.8.2010), protože se jedná o standardní (ne)děj se standardními (ne)zvraty, které přináší pouze ten nejhloupější prvoplánový humor. Většina těchto pořadů podobného rázu je silně "intelektuálním" osazenstvem čsfd strhána na dřeň a hozeno do odpadové stoky. Shrnuto- naprosto průměrná produkce podprůměrného kanálu pro ...nevím přesně jakou cílovou skupinu. Rozhodně jsou i horší (a mnoho) seriály, ale takto bezzubý děj a zápletky si nezaslouží (čistě ode mě) víc než jednu z pěti. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

"Blbá komedie" takhle by se to mohlo jmenovat, jelikož to je vážně blbá komedie. Ale má to své kouzlo.. to kouzlo je "blbost". Tato čtyřčlenná kapela je rozdílná, ale přitom stejná. Jeden - chytrý, ale sebestředný, druhý - tlustý a zamilovaný, třetí - blbý a.. hubený?, čtvrtý - pěkný a .. heh :)). Ale všichni mají něco společného - HUDBA. Hudba je můj život a tak vím vo co go. ;) ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Sice na Disney chanelu se koukám jen na něco , ale vždycky když tohle dávaj tak se koukám je to fakt strašně komediální seriál. A ta kapela se mi dost líbí. Hlášky , scény , prostě všechno srandovní. Skvělé herecké obsazení. Každý díl mi přišel skvělý , a dost srandovní. Ani jeden mi nepřišel nudný , nebo trapný. Podle mě 100%. ()

rialilly odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu tohle relativně vysoké hodnocení na disneyovský seriál. Větší blbost jsem snad v životě neviděla a po pěti minutách jsem měla pocit, že se asi unudím... ()

OlushQa 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je tak blbej, až je dobrej, hlavně Ash, ten tomu dává říz. Musím se přiznat že mě to docela baví. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch vypatlaností co dávají na Disney Channel je tohle jedna ze dvou, na kterou se dalo dívat. Občas jsem se i zasmál. ()

Reklama

Reklama