Reklama

Reklama

Černé ticho

  • USA Black Silence

Obsahy(1)

Když manžel Michelle Westonové tragicky zahyne v jeho malém letadle s neznámou ženou, objeví se nečekaně v jeho kdysi šťastné viktoriánské rodině podivné okolnosti, které vedou k vyšetřování. Záhy policie přehodnotí případ z nešťastné události na vraždu a vyšetřuje jeho smrt a jeho ženu Michelle jako hlavní podezřelou. Jenže se objevují další fakta. Kdo to vlastně tragicky zahynul? Kdo byla spolucestující mrtvého? (Intervideo)

(více)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při tomto filmu jsem si připadal, jako bych sledoval nějakou detektivku koketující s červenou knihovnou – čili nějaký zfilmovaný dívčí románek s trošku drsnější zápletkou. Takové jenž vysílá stanice Hallmark (nyní Universal). Nevěrný manžel, flegmatická až naivní manželka, tvůrci se snaží divákům postupně odhalit kdo se s kým vyspal, s kým by chtěl a kdo u koho nemá šanci. Do toho všeho se pro zpestření přimíchá tragická nehoda, záhadný vrah a „grandiózní“ finále. Ano na závěr se skutečně dočkáme jistého zlepšení a odněkud se zde přimíchalo i napětí, které trošku pozvedne jinak nudnou atmosféru. Škoda těch 49 Kč které jsem za to dal, když to vyšlo v trafice. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

V podstate nie zlá mysteriózna dráma, ktorá v závere prináša aj pár trilerových momentov, aj gro zápletky funguje, ale spracovanie pôsobí televízne až telenovelovsky. Tempo je veľmi pomalé, minimum zaujímavejších momentov, dookola tie isté interiérové priestory, s exteriérom si kamera nerozumie, niekdy to pôsobí viac ako TV inscenácia než normálny film. Céčkovi herci vrátane slabej herečky v hlavnej úlohe tomu tiež nepridávajú. (Zaujímavé je, že na csfd je film viac hodnotený ako na imdb; 46 ku 31). ()

Reklama

IdaHutt 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdicky jsou snad až příliš laskavé. Příběh, který jsem v různých variantách viděla už nesčetněkrát, bych ještě přijala. Nepřijatelná však pro mě byla krajně protivná představitelka Michelle, jíž celou dobu nezmizel ze ztuhlé tváře nakvašený výraz ženské, která zadřepla u baru, aby se totálně zbourala, a nechť jí všichni políbí... Dokonce i v nejvypjatějších okamžicích, kdy by se i poslední šmíra pokusila nasadit aspoň trochu zděšený ksicht, zůstávala její tvář kamenná, jako by byla opíchnutá botoxem. Nebo to mělo znamenat, že je chuděra Michelle trvale na pokraji diabetického kómatu? Jenomže o tom ten film nebyl, že ano. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Spíš krimi než horor, aneb kdo umřel či byl zabit, a kdo podváděl. Velmi slaboučké a předvydatelné. Nic originálního, na tož herci se nijak zvlášt nesnaží. Bez rychlo projekce se to nedá. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama