Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři svérázní studenti Derek, Jones a Travis se rozhodli zpracovat pro svou závěrečnou ročníkovou práci zdánlivě nevinný projekt: Jak vznikají a jak se šíří pomluvy? Ale to první, co pro svou práci potřebovali, byla právě ona fáma. A tak jedné noci, když spatřili v jednom klubu v objetí Beaua a Naomi, dostali ďábelský nápad, že upřímný vztah zamilované dvojice bude sloužit jako základ jejich pomluvy. A pak už bylo dílem okamžiku vypustit vražednou fámu... Naomi, po celém campusu známá svým zásadním odmítáním předmanželského sexu se záhy dozví, že při svém odchodu z nočního klubu byla znásilněna. Ona si však, díky přemíře alkoholu vypitého ten večer, pamatuje pouze to, že odešla se svým přítelem Beauem. A tak vzniká podezření, že byla znásilněna právě Beauem! Přízrak pomluvy obludně narůstá a nedá se zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

tterez 

všechny recenze uživatele

Dějový zvrat na konci filmu je jedna z věcí, které mě nikdy nepřestanou bavit. A konkrétně tenhle film byl tak svěží a neobvyklý, že jsem se ani nenadála a byl konec. Celé to navíc vedlo k zamyšlení, co zmůžou pouhé studentské rozmary, klepy a naivita. Zdejší hodnocení je podle mě hodně skromné, na druhou stranu jsem aspoň moc neočekávala a překvapení mě neminulo.Víc takových! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Gossip je takové studentské dílko, takové filmové cvičení. Rejža prostě zkusil pár věcí zkombinovat do sebe, jestli z toho něco nevypadne. A hle- on vypadl docela slušný film. Tři spolubydlící na bytě a jeden z nich notorický lhář. Jak zjistit pravdu o lhářově podivné minulosti? Za vší hledej ženu. 60% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem nečekal žádný zázraky, ale nakonec se z toho vyklubal hodně solidní thriller. Ze začátku mi to sice přišlo tak trošku o ničem, ale zápletka se mi zdála celkem zdařile vymyšlená a tak jsem pořád čekal kdy se to začne stáčet k thrilleru, což se začalo dít zhruba po půl hodině a dál už z toho byl opravdu hodně zdařilý film. Trošku mi vadil překombinovaný konec, ale do poslední chvíle jsem zase nevěděl jak to opravdu dopadne a to mi přišlo jak velký plus a nějaká překombinovanost mi nakonec tolik nevadila. Z herců asi nejvíc vyčnívala hlavní trojice James Mardsen, Lena Headey, Norman Reedus, kolem nich se ostatně točil skoro celej film a zvládli to opravdu výborně. ()

Verilla 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá, pointa méně. Je to škoda, protože by se dal z tohohle tématu vytvořit hodně dobrý a poutavý snímek a místo toho před námi stojí teenagerovská představa, jak se pomlouvají v Americe na střední. Přišlo mi, že to ani nepřipomíná vysokoškolské prostředí, asi aby přilákali více diváků. Hudba byla ale opravdu skvěle devadesátková:-) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních jsem takhle dementní konec opravdu nečekal. Konec tohoto filmu řadim mezi nejdebilnější filmový konce všech dob. Skoro to vypadá, že scénárista pochopil, že napsal naprosto nezajímavej, ničim vyjímečnej scénář, takže se rozhod, že všem vytře zrak a předělá konec tak, aby to diváky překvapilo. Takže původní scénář nechal a násilně tam narouboval jakýsi morální poselství. Výsledek vypadá asi tak, jako kdyby na konci Komanda byl záběr na mrtvýho Arnolda a na scéně by se objevil Mirek Dušín, kterej by řek, že to má z toho, že skočil uřícenej do studený vody. Kdyby film měl pro mě očekávanej konec, tak asi dám 2 hvězdičky, protože by to byla jen podprůměrná detektivka. Jenže takovouhle ptákovinu, to ať si tvůrci strčej někam... Na tomhle filmu mě zaujala akorát Marisa Coughlan a pak to, že americký vysokoškoláci nosej hadry, za který by se styděli nejspíš i český bezdomovci. Jednim slovem - píčovina ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama