Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do svých 23 let se Selena Quintanilla Perezová dočkala splnění bezmála všech svých snů.Spolu se svojí rodinou dosáhla úspěchu v míře, jakou si snad ani nedovedla představit, a zdálo se, že to bude vzestup bez konce. Začínali jako náhodně sestavená kapela a nadšením doháněli nedostatek zkušeností, až dobyli svoji hudební scénu a získali si přízeň desetitisíců fanoušků. Selena v sobě spojovala přirozený talent, nezdolnou energii a neodolatelný šarm a byla přímo předurčena stát se příští superhvězdou populární hudby. Ona i její rodina ztělesňovali to, čemu se říká "americký sen". Potom však - a právě ve chvíli, kdy Seleně zbýval jen krůček, aby se stala skutečnou senzací - byl její rozlet sražen k zemi. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Příběh se skutečně stal, což je na něm také to nejzajímavější. Do jisté míry to může někomu připomínat La Bambu (alespoň základní dějovou linií), ale celkovým pojetím tento film za ní jasně zaostává. Největším kladem snímku je tak hlavně pěvecký výkon Jennifer Lopezové, která v době natočení byla přece jen ještě spíše herečka, než zpěvačka, zatímco dnes je tomu již naopak. ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Selena- zpěvačka, která si svým zpěvem získala spousty fanoušků. Její životní příběh je zpracován věrohodně a s J. Lopez, která ji ztvárňuje je důvěryhodný. Film místy připomíná pohádku, která má i svá úskalí a jejíž konec někdo totálně zpackal a z pohádky se stal horor. No ale život není pohádka a to ani Selenin. Škoda takového talentu, mohla s ní být mezinárodní hvězda světového kalibru. Důstojné zpracování, které by nemělo uniknout nikomu, kdo má rád hudební filmy a filmy podle skutečných událostí. Mohu jen doporučit. ()

Reklama

xstar 

všechny recenze uživatele

Tak tento film si ma získal. Či Po hudobnej stránke, alebo hereckej. Bolo mi a aj je veľmi ľúto takej osobnosti ako bola Selena Quintanilla. Mladá krásna Latino-Americká speváčka, ktorá bola zavraždená jej fan-clubovou manažérkou. Možno, keby sa dožila bola by teraz ako: J.LO, Mariah Carey, či Gloria Estefan. Veľká škoda takej speváčky. :'( ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsou možná tak jen za ztvárnění hlavní představitelky, kterou zvládla skvěle Jennifer Lopez :) a hlavně vybrání této herečky/zpěvačky, jelikož podoba je téměř identická :) Jinak - film má tunu mezer co se týče tvorby filmu, ať už co se týká střihů, záběrů, flashbacků...no jako katastrofa :D :D :D ()

Neffy 

všechny recenze uživatele

Film mě zaujal tím, že je na základě skutečného příběhu. I když jsem ho viděla jako malá, tak si ho dodnes pamatuji. Kdo ví, jak by se vyvíjela kariéra a popularita Seleny, někdy se hold lidé proslaví i tím, že umřeli příliš mladí a škoda každého mladého života. Výborně zvolena hlavní herečka - kdo jiní by mohl zahrát Selenu než Jeniffer Lopez, která je taktéž hispánského původu a umí i zpívat. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Něco okolo 20 tisíc žen různého věku se ucházelo o roli Seleny. (Pumiiix)
  • Natáčení probíhalo v San Antoniu, v Corpus Christi a v dalších městech Texasu. (Terva)
  • Když Chris Perez v podání Jona Sedy překecává Selenu, aby si s ním zatancovala, tak v průběhu toho překecávání a následného tance slyšíme skladbu Policy of Truth od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)

Reklama

Reklama