Reklama

Reklama

Kačer na zbláznění

  • USA Duck Amuck
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1953, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Kreslíři animovaných kraťasů si se svými hrdiny mohou dělat v podstatě, co se jim zlíbí, a stavět je do libovolné situace, jak ostatně dokazuje i tento snímek. V něm se nebohý kačer Duffy stane obětí vypečených hrátek jednoho obzvláště krutého animátora. (Davies182)

Recenze (18)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Kačera Daffyho v reálném čase otravuje animátor, který mu mění pozadí ("background", ne jeho vlastní :-), hlas atd. Samozřejmě nebohý Daffy s tím nemůže moc dělat, tak se aspoň snaží přizpůsobit... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zajímavá hříčka, která po celou dobu sice působí trošku samolibě, nakonec je ale vše vysvětleno :-) a celkový dojem z kraťasu je tak o něco lepší. Kačer Duffy málokdy zklame. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Am I a stinker?" Tenhle cartoon je mnohem více zajímavý než zábavný... snad nikde jinde se neprojevuje taková NEjednota místa a děje... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Duffy má velké problémy s animátorem, kvůli kterým zažije jednu z nejoriginálněji pojatých kreslených grotesek. Na první polovinu 50. let nevídanou nadsázku sráží absence čehokoliv navíc. Kačer na zbláznění zkrátka blázní trochu moc dlouho. 7/10 ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Perfektný kraťas s Daffym. Originálny nápad + pekné spracovanie = vždy si to pustím keď rýchlo potrebujem zdvihnúť náladu. ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Dokonalý šestiminutový snímek, který nám řekne mnohé o tvorbě animovaného filmu. Vidíme zde, že animátor vždy stojí za kamerou a to on určuje, co se na obrázku objeví. Kačer se zde snaží stále dokola přizpůsobovat svému prostředí, které je nedokreslené, potom dokonce zcela bílé. Snaží se zapojit do příběhu, ale přestože je hlavní protagonista, je z něj stále vystrkován. Vidíme zde také přechod z jednoho políčka na druhý nebo situaci, kdy se na postavu celé políčko snímku zhroutí. Dalším zajímavým úkazem je doklad o tom, že zvuk vzniká vždy mimo film u animovaných snímků. Kytara kačera vydává zvuky osla nebo je docela vypnutá zvuk a kačer si o něm sám musí říkat. Pointa je dokonalá :). ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Predstavenie možností animovaného filmu a jeden originálny nápad v podaní "neposlušného" animátora, ktorý ich všetky spája v úchvatný kraťas. ()

Buraking 

všechny recenze uživatele

Tak toto se jim vážně povedlo. Tento Kačer Daffy je rozhodně jeden z nejlepších cartoon výtvorů......Velice vtipné, sympatické, barevné, napínavé.....dokonalé. ()

Reklama

Reklama