Reklama

Reklama

Duck! Rabbit, Duck!

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1953, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Je zima a Elmer Fudd je opět na lovu, neví ovšem přesně, jaká je lovecká sezona, jelikož kačer Duffy rozvěsil po celém lese, že je králičí sezóna a ještě k tomu nakreslil žlutou linii přímo k noře králíka Bugse. Jenomže to by nebyl Bugs, aby si neporadil a rozhodnutého lovce tak znejistil, jaká je vlastně sezóna. A kdo na všem bude tratit? Nikdo jiný, než kačer Duffy. (reich)

(více)

Recenze (5)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Začíná lovecká sezóna na kachny a Daffy je z toho poněkud mimo. Proto se s rozdílnými výsledky snaží všemožnými způsoby přesvědčit Elmera Fudda, že je sezóna na králíky (a samozřejmě Bugs zase že je sezóna na kachny). Nakonec se ale Daffy a Bugs spolčí a hádejte, jaká sezóna vlastně je... ()

woody 

všechny recenze uživatele

Bugs a Daffy se hádají o to jestli je lovecká sezóna na králíky nebo kachny!Kdo neviděl neuvěří.Počkejte si na Cartoonu někdy to dávají.Kachna!Králík!Kachna!Králík!Kachna!Kachna!Králík... Prásk! ()

reich 

všechny recenze uživatele

Jestliže existuje vtipnější díl s Bugsem, Duffym, Elmerem než tento, tak kecá. A opět se mi potvrzuje jedna věc a to sice ta, že pokud díl by byl bez kačera Duffyho, tak je poloviční. Nicméně tato epizoda vyžene tolik úsměvu na tváři, že se to nedá spočítat. Celý díl je navíc zasazený do prostředí malebné zimy, což podtrhuje atmosféru a na Vánoce by měl běžet v tv. Jasných 100% ()

Reklama

Reklama