Reklama

Reklama

VOD (1)

V městečku Snowfield v Coloradu se pohřešuje 700 lidí. Jediní, kdo ve městě zbyli, jsou dvě sestry, šerif, jeho zástupce a profesor specializující se na starodávné epidemie. Právě on zjistí, že je planeta ohrožena fantomem po staletí ukrytým v nitru Země, jehož cílem je vyhladit lidstvo a veškerý život. A je nyní na pěti lidech, aby se postavili na odpor vražednému teroru a zachránili tak Zemi pro příští generace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle dělá film medvědí službu knihám. Člověk uvidí nějaký film a pak po knize nesáhne, protože film byl nuda a blbost. A kniha je přitom přesný opak. Tak, jako v tomto případě. Film celý příběh značně zjednodušuje, bere mu veškerou atmosféru a napínavost. Hudbu, jako byste už někde slyšeli, triky nic moc. Navíc, Rose McGowan tu z některých úhlů vypadá trochu jako Michael Jackson. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Kniha je docela čtivá a napínavá, film je nevýrazný, nemá šťávu a brzy upadne do nudy, z níž vás vytrhnou jen nechtěně komická bizarní stvoření jako obří krvelačná můra. Silné obsazení, to je ale bohužel asi tak vše a snad nemusím dodávat, že je to trochu málo. Rád bych kdyby se zfilmoval jeho Příchod noci, kde woodoo mág likviduje mafiánskou rodinu, to je docela husté. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kousek, který od samého počátku filmu buduje opravdu povedenou atmosféru. Námět mi hodně připomíná rukopis Stephena Kinga - opuštěný městečko, pár charakteristických postav, podivné zvuky a hlasy. Hlavně první polovina filmu graduje předpisově. Ta druhá už trochu ubere na intenzitě, ale celkový dojem ze snímku nepokazí ( alespoň to tak bylo u mne ). Je to temné, zábavné, zajímavé, dostatečně krvavé, místy pěkně vyleká a celkové rozuzlení nezklame. Má to samozřejmě i pár much, občasná hluchá místa, časté nelogické uvažování postav, ale stále nic nepřehlédnutelného. Pro mě je tohle určitě příjemné překvapení. 7/10 ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Neprávom opomíjaná Koontzova adaptácia. Parádne malé mesto, atmosféra "čo sa tu stalo." Dokiaľ to nezistíte, je to parádna jazda, pri ktorej si človek najviac spomenie na Vec, alebo To. Námet je skvelý, ale rozohratá partia je až príliš zbrklo uzatvorená a tak nejak obyčajne, PC trikami model 90s. Aspoň je to nostalgické, iste, ale epickému námetu to škodí. Napriek uvedenému je to skvelý film. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl jako třináctiletej dacan tak jsem u toho skoro nedýchal a hlavně první polovina pro mě byla neskutečně mrazivá. Děj se hrne kupředu vlastně hned od prvních minut a tak nemusíte čekat jako u jiných filmů třeba půl hodiny , než se to konečně rozjede. Kdepak tady uběhne cca pět minutek a už se dostavuje zneklidňující pocit, že v tomto městečku je něco fakt hodně špatně a občasné nalezení mrtvol tomu nasazuje korunu, že je něco fakt špatně. Když sestry potkaj poliše vedené Affleckem, tak si možná na chvilku oddechnou, že teď už jsou přece v bezpečí, ale chyba lávky a jede se dál. Vidím , že tady film docela propadl, ale to i třeba snímek Metro, který stejně jako toto žeru a nestydím se za to, takže já se bavil kdysi a i teď, film je mrazivej, ponurej a způsoboval mi tiky v oku, cukání hlavy a neschopnost dojít si večer na záchod...no tak fajn trochu kecám, ale dostalo mě to a rád se k filmu vracím. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama