Reklama

Reklama

Kniha džunglí 2

  • USA The Jungle Book 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lásku k divoké džungli má Mauglí stále hluboko uloženou ve svém srdci. Teď bydlí s lidmi ve vesnici a součástí jeho nového života jsou rodiče, malý bratříček a nejlepší kamarádka Shanti. Pobyt ve vesnici ale vyžaduje dodržování lidských pravidel, která jsou ve srovnání s úplnou svobodou v džungli pro chlapce trochu omezující. Stýská se nejen Mauglímu, ale i medvědovi Balú, který se za ním vydá do vesnice. V patách má lidožravého tygra Šér Chána, který se lidskému mláděti chce pomstít za své ponížení. Shanti a Balú spojí své síly, aby pomohli svému příteli porazit zákeřného tygra a sám Mauglí bude postaven před těžké rozhodnutí - zda se má vrátit ke svým starým přátelům, nebo zůstat ve vesnici s lidmi. (TV Nova)

(více)

Recenze (37)

POMO 

všechny recenze uživatele

Rutinné, nezáživné a nudné ždímanie suchej, bezpríbehovej špongie. Za celý film som sa zasmial iba raz a aj to iba zľahka. Emócie žiadne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Obrázky pekne farebné a pokreslené ale príbehovo to už dosť zaostáva, tiež pesničky nie su až tak chytlavé, je vidieť že na pokračovaniach dosť úspešných predchodcov si dejovo už tak nedávajú záležať ale aj tak dá sa to v celku zniesť. Relatívne prihliadnuť na nízky rozpočet sa dá usúdiť že projekt bol zamýšľaný len pre video distribúciu ale nakoniec to poputovalo do kín a tam sa to aj uchytilo a pekne zarobilo. Skutočne komických chvíľ je tu pomerne málo a v príbehu nesmie chýbať samozrejme zlý tiger Sher-Kan. ║Rozpočet $20miliónovTržby USA $47,901,582Tržby Celosvetovo $135,703,599/55%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joel McNeely : 1. I Wan'na Be Like You (The Monkey Song) - Smash Mouth [3:16] ,2. Jungle Rhythm [3:05] ,3. W-I-L-D [2:31] ,4. The Bare Necessities [1:51] ,5. I've Got You Beat [3:08] ,6. Right Where I Belong [2:36] ,7. Colonel Hathi's March (The Elephant Song) [2:31] ,8. Braver [2:02] ,9. Queen of the Jungle [2:11] ,10. He's a Lucky, Lucky Snake [2:25] ,11. Never Smile at a Crocodile [6:00], ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

docela sympaticke pokračování s novými postavami, nebezpečnou šelmou a skotačivými zvířaty. A s kupou obstojnych písniček. No, na ten animovaný Olymp to nemá určitě, ale jako taková oddychová zábava na nějaký večer, kdy není opravdu co dělat a na krku je hromada dětí, perfektní.. (Tedy pokud zrovna nenajdete nic od Pixaru, DreamWorksu či něco mnohem lepšího i od Disneyho ;-))) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Možná pod vlivem, ale pod vlivem jediného relevantního diváka mi dvojka plynule navazovala na jedničku. Mezi vznikem filmů byl odstup několika desetiletí, my mezi nimi měli noc. Budu tady chcát proti větru, když řeknu, že mi ve dvojce Mauglí připadal dospělejší, protože rozhodoval sám za sebe a nenechal se jen vláčet osudem, hadem a medvědem. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak u pokračování bývá, všechno je tuctovější: animace, příběh, písničky a koneckonců i dabing. Pokud se vašim dětem první díl opravdu líbí, klidně jim to pusťte. Jinak je to ale ztráta času. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu a řeknu, že tento film je prvním disneyovským pokračováním, které se mi líbilo více než originál. Pohodička, u které se dá nádherně vypnout mozek. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Velice slabé pokračování bez žádného nápadu, vtipu ani emocí. Dost podobné jako první díl, stejné postavy a nic nového. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Po opätovnom zhliadnutí musím zdvihnúť o 1* nahor, bolo to celkom zábavne a napočudovanie aj veľakrát vtipné. Spolu s krásnou animáciou a výborným slovenským dabingom nemôžem ísť nižšie. Samozrejme príbehovo to nemá na prvý diel, ale určite obstojí. Hodnotenie: 70% ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Dějově plytké pokračování animovaného trháku ze šedesátých let. Fakt ale je, že dětem se to BUDE líbit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S legendární jedničkou neporovnatelná záležitost, kterou jsme jako malí ale nerozlišně od lepšího předchůdce žrali ve stejném měřítku. V době největších expanzí DVD chodily tyto lacinější sequely slavných Disneyho animáků rovnou na nosiče, takže u nás doma ani jeden z nich nesměl chybět. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Typicke pokracovani klasicke disneyovky,ktera trpi stejnym syndromem,jako vetsina disneyovskych pokracovani.Dej je velmi jednoduchy,nezazivny a bez nejakeho zvlastniho napadu a jiskry.Je to hezky namalovane,i kdyz animace je pomerne jednoducha a stroha(pokracovani vetsinou minou kina a miri rovnou na domaci nosice),takze malym detem se zavdeci a svuj ucel splni.Ti starsi se budou nudit a velmi brzy budou chtit koukat na neco jineho.Za slusnou animaci a detskou roztomilost davam zcela a presne prumernych 50%. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Oničom. Preberá pasáže z jednotky pri čom ich len nechcene zosmiešňuje. Postavy pôsobia plocho. Žiaden humor či emócie. Proste výplach pre najmenších. 20% ()

davidek 

všechny recenze uživatele

Kniha džunglí z roku 1967 je skvost. Toto je jen slaboučký odvar. Kdyby aspo'n tvůrci zachovali původní tvary všeho, bylo by to lepší. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Jak to známe, tak u známějších klasik Disneyho očekáváme i pokračování a Kniha džunglí tomu není výjimkou. Tady jsem si teda nebyl úplně jistý u toho hodnocení... ze začátku jsem si říkal, že to bude nuda a zůstanu u dvou hvězdiček, protože mě nebavilo, jak Mowgli přednášel o historkách a ten prďola Randžán mě tak trošku znervózňoval... potom se to začalo rozjíždět a na konci mě to i doslova bavilo, tak jsem DOKONCE přemýšlel i o čtyřech hvězdičkách. Proč? Pokračování má celkem šmrnc, písničky neztrácejí kouzlo, jednu písničku jsem znal z traileru na Lvího krále a to nemůžu odepřít, dokonce se mi více líbila zápletka s Shere Khanem, který tu byl daleko drsnější, než v prvním díle a více se člověk u něho bál. Starej dobrej Baloo, který se zřejmě pořádně napapal ovoce, že má furt parádní náladu. Velice zajímavý děj, kdy Mowgli zjišťuje, jestli je lepší lidská vesnice, nebo život s Baloo a konec se zřejmě tak nějak odhadoval, že to tak dopadne... ale z mé strany si myslím, že byl až moc urychlený a nedomyšlený. Co se stalo potom, když lidé našli Balooa? To mě velice zajímalo... Spřátelil se Bagheera s lidmi? To je obrovská škoda... takže nakonec zůstanu u třech hvězdiček, ale určitě si tohle pokračování zase někdy pustím. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Staré známé postavy se vrací, ale už to není ono. V podstatě se celý film nic neděje. Pro Disneyho další hřebíček do rakve. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5  S prižmúrenými očami 3, keďže je to určené predovšetkým deťom a verím, že tým sa to páči (malému synovi sa to aspoň páčilo). ()

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama