Reklama

Reklama

Zdravotní sestra Jackie se vrací do svého rodného města, aby se postarala o svého alkoholem zničeného, umírajícího otce. Cestou způsobí dopravní nehodu, při které vážně zraní mladého muže. Přítomná policejní hlídka však její profesionální pomoc striktně odmítá. Jakým překvapením pro ni je, když o den později vidí svou oběť procházet se po náměstí. Tím ale série záhad nekončí. Její otec se úplně uzdraví, což je z lékařského hlediska naprosto nemožné. Za normálních okolností by byla Jackie šťastná, ale její otec není jediným člověkem v okolí, se kterým se udála změna. Lidé ve městě vypadají stále stejně, oblékají se stejně, a přesto jsou jiní než dřív. Její dlouholetý přítel se tváří jako cizinec a syn přítelkyně prohlašuje, že jeho matka není jeho matka. Proč se na rentgenu objevují lidé s pravou stranou nalevo a obráceně? Jackie se snaží nalézt odpověď na tyto znepokojující otázky a přitom odhaluje strašné tajemství přímo v srdci města, které jí kdysi bylo domovem. (Butterfly E.G. s r.o.)

(více)

Recenze (5)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Nepovedený, hodně podprůměrný thriller, který nejenže nedokáže zaujmout příběhem, ale je také přehledem těch nejhorších hereckých výkonů jaké si lze představit. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedno o televízny film, nie je tento scifi triler vôbec zlý. Zápletku a televízne spracovanie by mohli niektoré iné filmy iba ticho závidieť. Dokonca, čo sa týka logiky, strčí mnohomilionové filmy do vrecka. Tu som mal iba pár vytknutí. Navyše Yasmine Bleeth v hlavnej úlohe je pastvou pre mužské oko. Ostatné veci sú už jasne "televízne" - napr. slabšia atmosféra, menej akcie a priemerní herci. ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Yasmine Bleeth by mala radšej pretrčať svoje dudy na Baywatch, lebo to jedine vie ... určite nie hrať. K filmu: ako televízná zábava to nebolo zlé, no videl som aj lepšie ()

Reklama

Reklama