Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný broadwayský autor Ivan Travalian (Al Pacino) je najednou postaven před zdánlivě neřešitelný problém: manželka Glorie (Tuesday Weld) už to s ním nemůže vydržet a přes jeho prosby ho opustí. Nešťastník se tak musí sám postarat o pět dětí a navíc je ještě nucen pokračovat v přípravách na nákladnou premiéru divadelní inscenace. Ivan má pocit, že nedovede skloubit své pracovní povinnosti, vztah k broadwayské hvězdě Alici (Dyan Cannon) a péči o děti. Postupně si však začíná uvědomovat, že jeho prvořadou povinností je postarat se o své potomky a zároveň poznává, jak důležitý je normální rodinný život... (šubelinka)

(více)

Recenze (31)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Právem polozapomenutý snímek, u něhož jsou jakékoliv hromady ovací zcela vyloučeny, nejen kvůli velmi silné konkurenci(Tootsie), ale tenhle rodinný kýč bez jakékoliv zajímavé scény, či dialogu nemá opravdu moc co nabídnout. Během projekce jsem se jen párkrát pousmál a často jsem měl nutkání sledovat hodinky, než film. Zdlouhavé, bez emocí, a sociální cítění jsem tu nikomu nevěřil. Chudák Pacino to celé táhnul sám. P.S:Důrazně doporučuji originální znění, dabing (obzvláště Al Pacina) může způsobit nevyléčitelný zánět uší. ()

Luxurka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem dlouho sháněla, konečně se podařilo a jsem za to ráda :-) čekejte příjemnou oddychovku se špetkou humoru skvělého Al Pacina. Doporučuji tento film spíše pro jeho skalní fandy, kteří ocení jeho herecký koncert a koukají na to spíše s nostalgií :-) mě se líbil moc! Dostala mě hláška v koupelně - Buď se vyčurej nebo se seber a vypadni, já se z tebe zblázním! :-)))) Skvělej film když venku prší - zalezte do peřin a sledujte! ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Al Pacino v roli divadelního tvůrce a otce. Ani jedno mu moc nejde a v roli manžela totálně propadl, ale vše dobře dopadne, děti ho budou mít rády, jeho hra bude mít úspěch a zbaví se neskutečný svině v podání své manželky, kterou bych na jeho místě po prvních deseti minutách filmu vykopnul ze svého života. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Al Pacino rulezz!:) I komediální role mu nadmíru svědčí. V této komedii mi několikráte svými výstupy přivodil záchvaty smíchu. Film dávali v TV někdy okolo půl druhé hodiny ranní a Al se bez problémů dokázal postarat o to, aby mě nepřepadla únava. Scéna, v níž dává pusu na dobrou noc svým potomkům ve mně vzbudila toužebné přání, že bych od něj taktéž chtěla dostat pusu na dobrou noc:) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se jak děcko na další nikde nesehnatelný film od Al Pacina do mé osobní sbírky. Těšení poněkud splasklo při pohledu na milovanou maminku. Složitá rodinná anamnéza měla být nejspíš komickou složkou děje, ale u mě tahle paní učitelová na útěku nepochodila. Ta ženská mi byla nesympatická od začátku, říkala jsem si, kde tu babu nepříjemnou vyhrabali, chemie mezi ní a Ivanem vůbec nefungovala. No a instinkt mě nezklamal. Tak hnusnou anetickou necitlivou mrchu jsem ještě nikdy (naštěstí) nepoznala. I když Al opět dominoval, především v dramatických scénách (rozkošná Debie, premiéra hry se synem), přes tu odpornou ropuchu se nepřenesu. Skoro si říkám, jestli není příběh z pera Ivana Travaliana, protože ten je rozhodně lepší herec než spisovatel. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Komedie byla inspsirována milostným poměrem filmové hvězdy Marilyn Monroe s úspěšným dramatikem Arthurem Millerem. Během natáčení se Al Pacino sblížil s představitelkou Glorie Tuesday Weldovou, která se krátce předtím rozvedla s hercem Dudleyem Moorem. (šubelinka)

Reklama

Reklama