Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

všechny plakáty
Horor / Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1939, 9 min

Obsahy(1)

Prasiatko Porky je povolané na vyriešenie prípadu ducha v strašidelnom dome. Duch však nedaruje Porkymu nič len tak nič zadarmo a samozrejme sa na ňom trošku pobaví. (T2)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento snímek nějak nevybočuje z celé série, jen je v něm jistou formou podána nadpřirozená síla, která diváky určitě nevystraší, ale zaručeně pobaví. Duch sám o sobě předvádí povedené kousky, které už dnes možná hodně mladých lidí nerozesměje a převrátí u nich jen oči, ale je potřeba říct a uvědomit si, že tohle je kus historie. Kterou je potřeba brát tak, jak je. Mě osobně těší, že jsem konečně objevil snímek, který se pyšní názvem Jeepers Creepers a dá se na něj dívat. V neposlední řadě bych chtěl jen upozornit, že se v tomto snímku objeví píseň Jeepers Creepers, kterou si autoři vypůjčili z o rok staršího díla Going Places (1938). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes vo svojej tak trochu nudnejšej a menej akčno-eskapádnej forme, ktorá začala vrcholiť až po II. svetovej. Nie zlé, ale ani svetoborné ( aj keď s prihliadnutím na rok výroby išlo zrejme o niečo revolučné ). ()

Reklama

Reklama