Reklama

Reklama

Knock Knock

Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1940, 7 min

Režie:

Walter Lantz

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Andy Panda (Bernice Hansen) se při příležitosti zeptal svého táty, zda dovede chytit ptáčka tím, že mu posolí ocásek - jenomže jeho táta právě neměl čas na odpověď, jelikož si zrovna něco četl. V tom samém okamžiku se z venku ozvalo klepání a bouchání a Andyho otec si myslel, že někdo klepe u dveří, přičemž to nebylo u dveří, ale u stropu domu. To silné "klepy-klep" nedělal nikdo jiný než bláznivý datel Woody (Mel Blanc). Takže začíná bláznivě praštěný hon na ještě bláznivějšího datla Woodyho, jenž se nedá jen tak chytit. Dostanou ho například tou starou metodou se solí? (ČSFD)

(více)

Recenze (1)

Flego 

všechny recenze uživatele

Prvá rozprávka ( celkovo 192 častí ) o roztopašnom Woodym Woodpeckerovi, ktorú stvoril Walter Lanz. Hlas mu prepožičala jeho manželka Grace Stafford, neskôr Mel Blanc. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Z počátku datlovi Woodymu propůjčil svůj hlas veterán Mel Blanc, později Ben Hardaway (tvůrce předchůdce Bugse Bunnyho) a v poslední řadě i Grace Stafford. (ČSFD)
  • Toto je první epizoda, ve které se objevila dnes již známá kreslená postavička, datel Woody. A protože datel Woody měl po tomto snímku celkem veliký ohlas u publika, rozhodl se Lantz vytvořit i seriál s datlem Woodym. (ČSFD)
  • Podle tiskového agenta Waltera Lantze postava "datel Woody" vznikla na líbánkách Waltera Lantze se svou ženou Grace Stafford. Avšak je to celkem sporné, jelikož Walter Lantz a Grace Stafford se vzali až po debutu datla Woodyho ve snímku "Knock Knock". (ČSFD)

Reklama

Reklama