Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mnohonásobný sadistický vrah sužuje jeden z jižních států USA a obvyklé kriminalistické metody nejsou účinné. Ovšem jen do doby, než se do hry zapojí detektiv Malone (Fred Williamson). Zdánlivě zahořklý a bezcitný policista řeší problémy nesmlouvavě, jeho metody jsou protizákonné. V sázce je ale život fotografky, která je korunní svědkyní jedné z vražd spáchané sadistickým motorkářským gangem. (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelná ultralevňoučká amatérská taliánská vykrádačka COBRY s blaxploatační hvězdou Fredem Williamsonem. Začíná to slibně nekompromisní likvidací únosců požadujících výkupné ("NO WAY, PAL!"), ale zbytek už zdaleka tak zábavný není. Jestli něco speciálně nesnáším, tak to jsou scény znásilnění, kdy se na ženskou sesype hromada chlapů a místo aby na ní rozervali šaty, jen se po ní válí a tahají ji sem a tam, všichni oblečení od hlavy až k patě. A tady jsou takové hned dvě. I když srážku auta s windsurfem nevidíte v každém filmu. A ta hrůza má ještě tři pokračování! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Fred Williamson s doutníkem v držce se s nikým nesere, jakmile má někdo rukojmí, tasí broksnu a je mu to ukradený. Tenhle film má určitě něco do sebe, je tu drsnej fízl Williamson s kočkou v domácnosti proti gangu, co vraždí lidi na potkání v čele s týpkem, kterej se vždycky charismaticky usměje, než někoho oddělá. Parádní oldschool odreagovačka. ,,doufám, že je to důležitý mám doma kocoura a je sám" ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserne nudna /miestami az nepozeratelna/ talianska vykradacka americkej Cobry so Sylvestrom Stallonem /sranda, ze Cobru ani sam Stallone nemal z vlastnej hlavy, vykradol tiez Eastwoodovho Dirty Harryho/. Herecke vykony mizerne, akcia az samoucelna a dejova linia ledva drzi pohromade. Ruky prec od tohto! 5 % ()

TO 

všechny recenze uživatele

Město terorizuje brutální motocyklový gang, který vraždí, kudy jezdí. Svědkyní jedné z vražd se stane krásná fotografka, kterou má za úkol ochránit drsný nesmlouvavý detektiv Malone. Podobný film jako Cobra se Stallonem. Nepřetržitá akce, docela brutální. Bývalo to dobré. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

I kdyz Williamson se ramci zanru uplne neztrapnil, a holky tam meli taky pekny (a tim nemyslim jen Evu, ale treba i Sabrinu Siani), nelze s cistym svedomim udelit jine hodnoceni nez podprumer. Duvodem je predevsim mala originalita, maly rozpocet a mala zabavnost... :) 2+ ()

Reklama

Reklama