Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Norman Robberson (Chevy Chase - Caddyshack) je otec běžné městské rodiny. Jeho jediný problém je posedlost televizními seriály o policajtech a touha po opravdové hře na poldy a zloděje. Detektiv Jake Stone (Jack Palance - Dobrodruzi z velkoměsta l, II), nejtvrdší policajt v jednotce, je na stopě nebezpečného zločince. Podaří se mu přesvědčit Robbersonovi, že mohou použít jejich dům k pozorování podezřelého souseda. Pro detektiva Stonea začíná noční můra, když zjišťuje, že je třeba vypořádat se s více věcmi, než jen se zločincem. Ale pro Normana, jemného a způsobného účetního, je to sen proměněný ve skutečnost a je rozhodnut naplno ho prožít. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (26)

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivá rodinná komedie, jakých už jste viděli desítky. Ale Chevy Chase stojí za pochvalu. Řadový Američan, usazený ve své rodině jako vodní kámen v toaletní míse. Až do chvíle, kdy se začne NĚCO DÍT, soused je zřejmě zločinec a zajímá se o něj policie. V tu ránu se rozumný otec rodiny mění v horlivého dobrovolníka, svítí mu oči a chce se co nejvíc zapojit. Po shlédnutí Poldů a zlodějů už docela chápu, proč Chevymu Chaseovi nabízeli roli Lestera Burnhama v Americké kráse. 40% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá jako snaha vyždímat ještě něco z popularity Clarka Griswolda ze série Bláznivých dovolených. Chevy Chase hraje další roli troubovitýho fotra od rodiny. Postava starýho policajta (Jack Palance) zase působí dojmem, že někdo opisoval z různejch postav Clinta Eastwooda. I když scénář nepřináší nic moc originálního, tak tahle herecká dvojice dokázala film utáhnout. Ostatní jsou tam jen tak do počtu. No neni to úplně špatná komedie. Něčemu jsem se občas i zasmál. Film má teď celkový hodnocení 53% a já s tim celkem souhlasim. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Děsná nuda.Chabemu nametu k tomuto mojmu tvrdeniu prispievaju nevyrazni herci (na atraktivite im urcite nepridal ani fadny cesky dabing)... ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Od akční komedie bych čekal více akce a humoru. Možná to měla být rodinná záležitost, ale některé momenty tomu odporují (Jack Palance). Když si z filmu druhý den pamatuju se vším všudy jen malého klučinu hrajícího si na upíra a poldu, je asi něco špatně. Takže bohatě postačí na jedno odpoledne, než sejde z mysli a upadne v zapomnění. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pohodová krimi-komedie s Chevy Chasem v hlavní roli, která má několik opravdu výborných chvilek a zanechá příjemný pocit. Pobavil jsem se a to někdy úplně stačí! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad Chevy Chaseho, ale tento film sa mu priis nevydaril. V tej dobe bol uz za zenitom a vyberal si dost mizerne scenare. Film ma sice zaujimavy namet a Chase tu hra postavu, ktora ak by sa premenovala, tak by sa kludne dala povazovat za nemotoru Clarka Griswolda, ale cely cas to je strasna nuda pri ktorej som sa ani raz nezasmial. Jediny plus vidim iba v tom, ze to zaroven ani raz nebolo trapne. 3/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

nebyt roberta daviho tak idem s hodnotenim este nizsie, co je skoda lebo od chavyho chasea a jacka palanceho som cakal viac. jack ide na pol plynu (v porovnani s vykonom z dobroduhov z velkomesta) a skorej posoby ako ceckovy odvar clinta eastwooda, ale co najviac zamrzi je totalne nevyuzity chavy chase ktory je po cely cas nuteny aby sa choval ako idiot (lepsie povedane ako tupe hovado). par dobrych vtipov a robert davi to zachranuju od odpadu... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Kriminální zápletka, kvůli které se nerudný polda se svým mladým kolegou nastěhují do domu rozjívené rodinky Robbersonových, aby sledovali zločince z vedlejšího domu, samozřejmě na dlouho vyklízí pole, jak se na první dobrou si do noty nepadnuvší strany pomalu sbližují. Problém je, že se povětšinou chovají jako idioti, což má být vtipné, ale není. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapivá americká tuctová komedie s krimi nádechem z první poloviny devadesátých let. Pro tyto komedie by měl být speciální žánr, stejně jako pro akční filmy z osmdesátých let. Je to prostě film, který si nespletete a hned víte, kam jej zařadit. ()

Reklama

Reklama