Reklama

Reklama

Zahrada

  • USA Porky's Garden
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1937, 7 min

Obsahy(1)

V městečku je vyhlášena soutěž o největší domácí produkt. Porky chce vyhrát díky své obří zelenině, ale jeho soused mu na zahradu pošle svoje slepice, ať mu úrodu sežerou a vyhraje on. Porkymu se podaří zachránit jednu dýni, tak s ní utíká na vyhlášení. Porotce vyhlásí za vítěze zlého souseda, ale během předávání ceny se jeho slepice zmenší, protože po cestě sezobaly univerzální zmenšovací tabletky, tak se vítězem stává Porky. (jonyyy)

(více)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zlatý věk kreslených komiksů 2: Zahrada, Kocour Félix a kachna, Pirátská partie, Mumie se bouří, Kačer ničema, Robin Hood, Takový krásný den, Kráva Molly a indiáni, Hledá se kamarád, Ptačí koncert. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Animovaný kraťas s Porky Pig, ktorý sa vzorne stará o svoju záhradku, ale bezohľadný sused mu na jeho úrodu posiela svoje sliepky. Je tu kratučká scénka, kde sa paroduje námorník Pepek. Existuje aj kolorovaná verzia. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Sousedské války v podání Porkyho a proradného souseda, který mu na krásně rostlou zeleninu pošle svoje slepice. Naštěstí jejich řádění přežije velká dýně, slípky jsou však po hodech pěkně baculaté. Vyhrát proti takové konkurenci by chtělo zázrak, nebo možná zázračnou pilulku. ()

Reklama

Reklama