Reklama

Reklama

Roadrunner A Go-Go

všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1965, 6 min

Obsahy(1)

Kojot se snaží za každou cenu ulovit pštrosa, ale vůbec mu to nejde. Typické pasti již nepomáhají. Proto použije modernější metodu, kterou je kamerový systém. Povede se kojotovi chytit pštrosa díky rozmístění kamer? (zdeny99)

Recenze (11)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Chytrák kojot opět ostrouhá a tupý pták dále uhání... Willie je vskutku tragická postava s až shakespearovským přesahem ,o) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Když metody primitivního lovu na ptáka nezabírají, tak je třeba přijít s nějakou technologickou novinkou. Mne tedy kojotův rafinovaný kamerový systém pobavil, neboť až na celkem běžnou kameru na STOPce jsou v něm samé novoty - želví kamera, ptačí kamera, hadí kamera, kamera na keři, skále, rozcestníku, kaktusu či kamera maskovaná jako indián. A podrobný rozbor v elektronické tužce jistě povede k vytvoření dokonalého plánu vedoucího k ulovení ptáka, jehož IQ je nepřímo úměrné jeho rychlosti. Nebo ne? ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Kojot se na to tentokrát snaží jíž trochu vědečtějším způsobem a s využitím nejmodernější techniky, ale ani to mu nepomůže...:) ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Kojot se s použitím techniky (aneb starých dílů) snaží přijít na to, proč ve svém snažení o odchycení a následném sežrání Road Runnera vždycky pohoří... ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Kojot Wile na to tentokrát ide vedecky - dôkladne analyzuje svoje chyby. Avšak ani to nepomáha, pretože čo sa môže pokaziť, sa aj pokazí. Epizóda obsahuje upgradovanú staršiu klasickú scénku s katapultom. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Kojot a jeho vynález katapult sú k popukaniu ako aj jeho ďalšie pokusy a Road Runner si aj tak ďalej pobehuje. ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Smoliar kojot má také skvelé plány no nikdy mu nevindú a večinou skončia tím že sa kojot ocitne v priepasti medzi kaňonmi. ()

Reklama

Reklama