Reklama

Reklama

They Came to Rob Las Vegas

  • USA Our Man in Las Vegas (více)

Obsahy(1)

Steve Skorsky (Lee J. Cobb) si vybudoval renomé v oblasti bezpečnostní přepravy pro finanční instituce. Jeho obrněné vozy jsou považovány za nedobytné díky ozbrojené ostraze a počítačem řízené kontrole. Nikdo nikdy úspěšně nevyloupil Skorského kamion. Gino Vincenzo (Jean Servais) uteče z vězení a plánuje se svým bratrem Tonym (Gary Lockwood) přepadnout ozbrojený kamion firmy Skorsky, ale Tony nápad odmítne s tím, že to chce modernější plánování. Gino se do toho přesto pustí a při pokusu o přepadení je on i jeho gang zabit. Tony plánuje novou loupež, ale inspektor Douglas (Jack Palance) z ministerstva financí jde také po Skorském, protože své obrněné vozy používá také k převozu zlata pro mafii. (HTB)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Neznámé, ale jinak naprosto skvělé a nadupané akční dobrodružství, film co do žánru, tak něco mezi eurocrimi a okrajově i eurospy. 60s atmosféra tady z toho filmu přímo sála, opravdu klasa, velká kinematografie a především úžasná statická kamera, Las Vegas v 60 letech bylo uchvacující, všechen ten moderní život, obří bilboardy, reklamní poutače na tehdejší vynikající skupiny a interprety, moderní budovy, čtyř a víceproudé silnice atd. Režisér Isasi-Isasmendi známý především filmem "Dobrodruh z Istanbulu" a později velmi kvalitním eurocrimi "Summertime Killer", s mladým Mitchumem, se tady ukázal opravdu ve velkém světle, a dá se říct že i na vrcholu svých tvůrčích sil. Skvělý počin, filmu dominuje opravdu zvučné herecké obsazení, co jméno to veliká hvězda, roztomilá blondýnka Elke Sommer, v nejlepších letech, co by jako oční bonbonek, ona tu vypadá opravdu úžasně, Jak Palance, Gary Lockwood, Jean Servais nebo Lee J. Cobb. Celý příběh (velké loupežné dobrodružství) s velkým množstvím různých vychytávek, zajímavých nápadů (jako třeba obrněný vůz ukrytý ve středu nevadské pouště) přestřelek, mohutných explozí, je rozhodně zajímavý a nezapomenutelný, ale rovněž úžasně spletitý a nepředvídatelný, což mi ale tentokrát vůbec nevadilo. Dvě hodiny utekly jako voda a já se parádně bavil. Neprávem zapomenutý, neznámý klenot. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ľahký nadpriemer vďaka štýlu, ktorým je film natočený. Pôsobí dynamicky a atraktívne, aj keď sa toho príliš nedeje. Celkovo ide o slušnú zábavnú story, milovníci zlodejských filmov si to určite užijú. Druhá recenzia. ()

Reklama

Reklama