Reklama

Reklama

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Takže už potřetí ten stejný příběh o tajemném nájemníkovi, který může a nemusí být Jack Rozparovač. Ze všech tří zpracování, které jsem viděl je to tohle to nejslabší. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Moc hezka Constance Smith, kterou vubec neznam, spolu s Palancem v pribehu ala Jack the Ripper. Odehrava se "v Anglii" koncem 19. stoleti, anglicka anglictina tam zazniva jen velmi zridka. :-) Par hezkych zaberu. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s několika lepšími scénami, tak tedy za tři, ale je to přesně ten typ snímků, u nichž litujete, že hodnotící škála není širší (dvě je málo, tři moc...). Naštěstí je tu Jack Palance, který působí od začátku jako psychopat, a Constance Smithová, jejíž scény ze šantánu patří k tomu nejlepšímu. Verzi Lodgera z roku 44 jsem bohužel neviděl, porovnat nemohu, ale skvělý Hitchcock z šestadvacátého by zdejšího Muže v podkroví strčil do kapsy i s prstem v nose. ()

mikulem 

všechny recenze uživatele

V pořadí již čtvrtá adaptace románu THE LODGER si opět nebere nic z Hitchcocka, zato ale velmi důsledně kopíruje Brahmovu verzi, a to tak moc, že mi uniká smysl, proč byl film vůbec natočen, když nepřináší nic nového. Na druhou stranu film v kvalitě příliš neklesá, Jack Palance hraje nájemníka o hodně jinak než Laird Cregar - je to spíš jeliman s občasnými výbuchy zlosti a když se rozehraje, dá se na to koukat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama