Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárny animovaný seriál o nehynúcom úsilí vynalizajúceho kojota chytiť rýchlo-šprintujúce zviera ponášajúce sa na pšotrosa do svojich pazúrov a zjesť ho na večeru. Nikdy mu to však nejde, a tak stále vymýšla nové a vždy originálnejšie metódy (napr. trysky na chrbte). Road Runner mu vždy uniká so svojim slávnym gestom mig-mig. Táto rozprávka je jedna z mnohých z dielní Chucka Jonesa (Bugs Bunny Show). (PaCM4N)

(více)

Recenze (165)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Já osobně mám z Looney Tunes nejradši králíka Bugse, ale z těch starších Tunesů je skoro všechno dokonalé, takže s nejvyšším hodnocením neváhám ani minutu, ty nejlepší kousky s Road Runnerem si ho bezesporu zaslouží. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako dítě mě příběhy Road Runnera bavili o něco více, než v dospělosti, ale přesto tam ta kvalita je a některé vtípky jsou věčné (i když na Buggse nikdo nemá:)). Vzhledem k počtu dílů se nejde divit, že se některé zbraně a nápady později začaly výrazně opakovat. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dvojka patřící pod Lonney Tunes. Sympaťák kojot versus zlá pozemní "mig mig" kukačka. Dokonalé gagy a naprosto šílené nápady pastí. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných dětských seriálů, úzce spjat s našim dětstvím. Ať se kojot snaží jak chce, ať vymyslí jakkoliv rafinovaný plán, na Ptáka uličníka si nikdy nepřijde, až mi ho bylo trochu líto. Tuto skvělou hru na kočku a myš překoná snad jen opravdová kočka a myš v podobě Toma a Jerryho, nebo možná reálné pozorování kočky a myši na živo? :) Rozhodně se však jedná o lepší alternativu Jen počkej zajíci o tom žádných pochyb. 8/10 ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Co napsat, miloval jsem Ptáka Uličníka a Kojota Vildu. Při hodnocení snímku mám nostalgické vzpomínky a dostal jsem chuť si pustit nějaký díl s touto báječnou dvojicí, který mám nahraný na VHS (a také to asi udělám). Míík míkk... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Road Runner letící po silnici jak Mig - Mig 29 pravidelně porušuje rychlostní předpisy a smolařský kojot, ač v líčení pastí velmi vynalézavý, ho nemá šanci polapit.. Naprostá klasika v žánru Chase Cartoons. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kojot Vilda (Wile E. Coyote) je pro mě jedna z nejzásadnějších postav filmové historie. A zdaleka nejen té animované. Neodolatelný, neúnavný, takřka donkichotský chlupáč, který TO (my všichni víme, co) zkouší dál a dál... A kterému nejde nefandit. Nejraději mám ty momenty, kdy se chudák stoprocentně přesvědčený lovec už už blíží k vytouženému opeřenému cíli, ale stačí jedna maličkost (následovaná výmluvným "Ó, bože..." pohledem) a "beep-beep", všechno je v tahu. Ať už kojot padá do propastí, svým vyděšeným čumákem zdobí nárazníky aut a vlaků, ať už trpí pod tunovými balvany, je ohořelý, zmrzlý, rozlámaný nebo prostě a jednoduše znechucený, nikdy to nevzdává. Když zkřížíte úděl Sisyfa a zlomyslnou zarputilost Edmunda Blackaddera, koho dostanete? Ano, je to chlupaté, skvostně podlé a uzavřelo to doživotní výhodnou smlovu s firmou ACME. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"The Road Runner Show" je americká animovaná séria krátkometrážnych filmov o nešikovnom, ale pomerne vynaliezavom kojotovi, ktorý sa neúspešne snaží uloviť rýchlonohého Road Runnera. Wile E. Coyote sa všetkými možnými spôsobmi a dômyselnými pascami usiluje ho dolapiť. To sa mu však nikdy nepodarí. Väčšinou na to sám dosť šeredne doplatí, zatiaľ čo mu prefíkaný operenec s jeho charakteristickým provokačným meep meep závratnou rýchlosťou ufrnkne. *** ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Mig, mig!!! Jeden z nejkultovnějších Looney Tunes seriálů a tentokrát opravdu vytuněný;) Stejně ale musím přiznat, že jsem vždycky fandil Kojotovi, pač měl uplně boží vynálezy od firmy Acme, zatímco Road Runner jen pořád blbě kvákal a poletoval kolem dokola. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle kreslený seriál se mi nikdy moc nelíbil. Je to vlastně jen soubor mnoha nepovedených útoků na "míp míp" ptáka. Žádný děj, prostě nic. Navíc mě hrozně štvalo, že ho nikdy nedostal. Tohle mě prostě a jednoduše nebralo. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Kojot Vilda nedělá nic jiného než to, že se pokouší chytit pštrosa, který vždy ráno natankuje zobákem vysokooktanové palivo, díky kterému si vynalézavý Vilda vždycky pouze ublíží. Kterýkoliv díl je neskutečně zábavný, ale asi milion pokračování o tom samém začne rychle nudit. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Road Runner Show, u nás někdy překládáno jako Pták Uličník a Kojot Wilda, je naprostá klasika, která v mých očích předčí i legendárního Bugse Bunnyho. Pro mě je to nejlepší warnerovský animovaný seriál, u kterého se můžu kdykoli bavit, i když mi už není 6 let. Je to o to více fascinující, když každý díl má prakticky stejný princip, tedy že kojot musí chytit ptáka, ať se děje, co se děje, a přesto vždy děj srší originalitou. Pro mne jeden z těch nejlepších kreslených seriálů, na který se vždy rád podívám. Škoda, že v Čechách je dnešní veřejnosti skoro neznámý. Určitě doporučuji všem, kteří se rádi občas pobaví u nějaké té cartoon podívané. ()

Související novinky

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

Warneři nakonec možná nechají kojota uniknout

13.11.2023

Jak se zdá, čeho je moc, toho je příliš. Před pár dny jste se zde mohli dočíst zprávu o tom, že studio Warner Bros. se rozhodlo po více než roce od kontroverzního zrušení komiksovky Batgirl a animáku… (více)

Reklama

Reklama