Reklama

Reklama

No Maps for These Territories

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o Williamu Gibsonovi - významném spisovateli science fiction, jehož román Neuromancer (1984) definoval kyberprostor. (berg.12)

Recenze (3)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Zajímavě natočený snímek. Obsahově je to sice povětšinou postmoderní blábol, u kterého jsem párkrát automaticky přestal poslouchat a soustředil se jen na obraz, který řekl mnohem více. Gibsonovy vize jsou také jednostranně zaměřeny na pokrok čistě technický a za středobod světa považují technickou civilizaci potažmo Ameriku. Nicméně jako výpověď o jednom člověku a jeho myšlenkách určitě zajímavé. ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument o jednom s najväčších Sci-Fi spisovateľov všetkých dôb Williamovi Gibsonovi. V podstate sa jedná sa o jeho dialóg sprevádzaný rôznymi vizuálnymi vstupmi. Opisuje fungovanie sveta ako ho chápe on, hovorí o ľuďoch, ktorí ho ovplyvnili. Pre jeho čitateľov určite zaujímavé, pre ostatných možno menej pochopiteľné a miestami nudné. ()

Marat 

všechny recenze uživatele

W. Gibson jede v autě a mluví o věcech nám známých, které si někteří z nás jen neuvědomujeme. Pro mě, který všude hledá podstatu čehokoliv je prakticky tento dokument jen opakovačka. Sice se zde najdou myšlenky, nad kterýma jsem doposud neuvažoval, ale i tak mi toto přišlo jako nuda ()

Reklama

Reklama