Reklama

Reklama

Power Rangers Turbo

(seriál)
Akční / Rodinný
USA / Francie / Japonsko, 1997, 15 h 36 min (Minutáž: 18–21 min)

Epizody(45)

Obsahy(1)

Strážci, vybavení supermoderními bitevními automobily, chtějí porazit královnu Divatox a její Divazordy, kteří chystají útok na jejich milovaný Angel Grove. (Netflix)

Recenze (19)

wosho 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-) ()

Grimlok odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první dva díly a přeposlední díl. Stačilo mi to. Malej kluk, kterej se po zmorfování změní stavbou těla v dospělýho chlapa...to je i na mě moc. ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Twitch Marathon 2017 Po Tommyho odchode to išlo s celou sériou o niečo dole. Divatox bola fakt otrasná a chlapec Justin otravný. Bulk a Skull (pokiaľ neboli opice, WTF?) však ostali a na Ashley, Kat a neskôr Cassie sa nepozeralo zle. ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Narozdíl od předchozího je tohle zaručený odpad. Proč ? Není už to klasika, je to jen hloupé pokračování, ke kterému nemám žádný vztah a které, když jsem viděl, jen jsem kroutil hlavou jak taková blbost může děti bavit. Vidíte paraleru ? Aby se vám líbila hloupost, musíte k ní mít nějaký vztah. ()

sa_kra odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, kolik těch odpadů ještě budu muset dát, než se proklikám k finálnímu shitu téhle série? ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Žiaľ toto seriálové pokračovanie Power Rangers len dokázalo, že je to séria smerujúca do hlbších sračiek, v akých začala. Akurát sympatické ženské obsadenie to trošku zachraňuje, inak je to ale bieda a v zásade neustále o tom istom. 20 % ()

Reklama

Reklama