Reklama

Reklama

Žhavá Karkulka

(festivalový název)
  • USA Red Hot Riding Hood
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1943, 7 min

Recenze (8)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle zběsilý humor mám slabost a kdybych z Red Hot Riding Hood neviděl nic jiného než vyjícího vlka ve smokingu, který šílí po polooblečené Karkulce, stejně bych dal maximální hodnocení. Vždyť je to perfektní parodie, žádné prznění. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Vlk, Karkulka i babička stávkují, že je nebaví pořád hrát stejný příběh a že by ho chtěli vylepšit. A tak jsou postavy zasazeny do moderních kulis. Vlk má bourák, babička sex appeal a Karkulka zpívá ve strip baru. Zrovna u scény v baru jsem si vzpomněla na Masku s Jimem Carreym, tu podobnost budu muset ještě ověřit. Nahánění vlka babičkou bylo ale velmi zábavné. ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Snaha o originalitu je zde utopena v naprosto zbytečně extrémních situacích, které mi bohužel nepřipadaly ani moc vtipné... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Příběh je jednoduchý, babičku, Karkulku i vlka už nebaví klasický příběh o Ćervené karkulce, takže nám předvedou modernější zpracování. ___ Nechápu vaše komentáře, vždyť je to sranda! Rozhodně bych neřekl, že se bratři Grimmové otáčejí v hrobě, Tex Avery to totiž určitě nemyslel vážně. Prostě sranda:) Jinak když se zamyslíte nad interpretací původní pohádky, může jít i o příběh prostitutky, kterou napálí (a sežere) "zákazník", vzhledem k tomu, že v 17.století (kdy se poprvé objevují kořeny tohoto příběhu) byl červený pláštík typickým znakem prostitutek. Takže lehce vypadající Karkulka v tomto animáku určitě neni zprznění předlohy, berte to s klidem, do kosmu. Navíc je zde i pár dost povedených gagů. Geniální to ovšem není, takže 3***. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Daws Butler v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama