Reklama

Reklama

Rocky and His Friends

(seriál)
  • USA Rocky & Bullwinkle & Friends

Recenze (3)

woody 

všechny recenze uživatele

1959.Studená válka mezi USA a SSSR se právě rozhořela naplno.To jsem citoval z jedné encyklopedie. A někdo nakreslí (velmi špatně ale má to v sobě to určité kouzlo) seriál o tom jak superrychlá veverka Rocky a její přítel Bullwinkl-hloupý ale dobrosrdečný los bojují proti ruským špionům Natasche Fatale a Borisovi Badenovi. Hned na začátek řeknu že aby se vám to líbilo musíte mít v sobě zásobu celé vaší lékarničky aby ste to rozchodily! To totiž není pro děti ve stylu Tom a Jerry ale také to není pro dospělé ve stylu South Parku.A už vůbec to není ve stylu Pixaru pro děti s narážkami pro dospělé.Je to něco mezi.Pro Čechy to je zřejmě naprosto neznámý seriál /vyjma pár jedinců-mezi něchž patřím- kteří v roce 1996-7 sledovali Novu(to byli časy Scooby-Doo, Gumídků ad.) v 6.00 / takže hraná verze s Robertem DeNirem(kde byl i hlas vypravěče původní jako na Nově což mě potěšilo) u nás šla hned na video a hodně lidí to taky nepochopilo /jejich chyba/. Seríál je velmi divný, humor taktéž(humor Pythonů a Marxů je oproti tomu slabé kafe) a když na něj někde narazíte(o čemž silně pochybuji ale přesto).Nenechte si jej uniknout!Budto se pro vás stane kult(jako pro mně) a nebo ho neprosto nepochopíte a budete se z něj nadobro vzpamatovávat.Pro příklad: Blwinkl je obviněn prezidentem USA, že zfalšoval stravenky, aby tak destabilizoval Mongolskou ekonomiku a do USA se přesatl dovážet rotlinný olej nezbytný pro výrobu oleje nezbytného pro.... A to je jenom ten nejsalbší co mi zůstal v hlavě :-) ()

ic 

všechny recenze uživatele

Puvodně jsem tento excelentní seriál, který je bezesporu hlavní inspirací pro "Happy Tree Friends" nemohl najít, pravdepodobně proto, že jsem ani nevěděl, jak se jmenoval, hledal jsem něco jako Rocky & Bullwinkl. V tom asi nejsem sám, jinak totiž nechápu, že je tu tak málo hodnocení. Tak pro připomenutí tu máme jeden obrázek http://timstvshowcase.com/bullwink.jpg ()

chuckboris 

všechny recenze uživatele

Pamatuju že seriál kdysi běžel na nově a že to byla docela prdel. Rozhodně mnohem lepší než ta hraná kokotina s De Nirem.. ()

Reklama

Reklama