Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Scooby-Doo je mluvící a inteligentní pes, který se svými přáteli řeší každý díl jinou záhadu. Bezhlavý rytíř, bestie z močálu či oživlá mumie a mnoho dalších nadpřirozených a nereálných bytostí straší různě po světě a je jenom na Scooby-Doo, aby vše toto vyřešil a zachránil ostatní před smrtí strachem. (StrYke)

Recenze (41)

Gustik5 

všechny recenze uživatele

Scooby byl kdysi mou častou ranní podívanou, před tím, než jsem musel jít do školy, a to i přes dosti podobný děj většiny dílů; jízda někam (např. na dovolenou, výlet, apod.), děvědění se o nějakém strašidle či monstru, pátrání, finále, past (která i přes svou neprohlédnutelnost skoro nikdy nevyjde :), rozuzlení, zatčení, tradiční hláška: "Bylo by se mi to podařilo, nebýt vás, prašivých děcek!", vděční obyvatelé postiženého místa, šťastný Scooby s Shaggym (obvykle díky jídlu), konečná hláška: "Skúby důby důů!", KONEC). Seriálu dávám čtyřy *, protože i přesto, že se mi líbil, jsou podle mě i větší pohádkové legendy mého dětství. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto je asi najznámejšia a najkultovejšia séria o Scooby-Doo a jeho partii, ktorú som vždy v nedeľu pozerával na STV a nespustil som z toho oči. Spomienky a nostalgia ako vyšité. V tomto prípade sa jedná o prvú sériu a podľa mňa aj tú najkvalitnejšiu. Z tej dvojice Shaggy a Scooby jednoducho nemôžem, ostatní sú tam skôr do počtu. Každopádne ako dieťa som to hĺtal, takže cieľovku to určite zasiahne aj po rokoch a pri oldschool animáciách. 80 % ()

Reklama

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem za mlada neměla tu čest, nicméně za spoustu minut oddechu v rámci hlídání dětí dávám čtyři hvězdy. Pokud se mrňousové opakovaně baví nad Scooby-Dooem v náručí Shaggyho a naopak, honičkám, převlíkačkám a následném odhalení padoucha těmi "všetečnými dětmi" a navíc jsou ochotny vidět jednotlivé epizody znovu, a znovu, a znovu, přičemž já u toho nelezu zoufalstvím po zdi, pak je to asi povedený seriál pro danou cílovou skupinu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hromada lidí tady jsem na Scooby-Doo vyrostl a trochu je paradoxem, že se mi to ani nikdy nijak zvlášť nelíbilo, ale prostě na Cartoon Network nic jiného nešlo, tak jsem se prostě koukal. Když pominu stále stejnou dějovou linku v každém dílu trochu obměněnou, mohou být se sebou tvůrci poměrně spokojeni. Jen upozorňuji, že mluvím jen o animované verzi.... ta filmová... no, chci být slušný. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně rád jsem tenhle seriál sledoval. Nepamatuji si podobný seriál, který by řešil různé záhady a přitom tam byli i docela dobré hlášky. Jenže jak jsem tenhle seriál sledoval skoro furt, zjistil jsem, jak strašně se ten děj opakuje. Vlastně v něm nebyl skoro žádný rozdíl. Pokaždé, když se objevila nějaká záhada, předem jste věděli, že půjde o někoho, kdo se jen přestrojil za někoho jiného. Beru to, že jako pohádka pro děti to vystačí, ale mně to prostě připadalo, že je to všechno na jedno brdo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Během úvodního intra poté, co se objevuje Merlin, je možné zahlédnout Shaggyho po dobu 1 až 2 vteřin bez rukou. (helloween93)

Reklama

Reklama