Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Scooby-Doo je mluvící a inteligentní pes, který se svými přáteli řeší každý díl jinou záhadu. Bezhlavý rytíř, bestie z močálu či oživlá mumie a mnoho dalších nadpřirozených a nereálných bytostí straší různě po světě a je jenom na Scooby-Doo, aby vše toto vyřešil a zachránil ostatní před smrtí strachem. (StrYke)

Recenze (41)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nepatril medzi moje srdcovky a ani tento seriál, ku ktorému som sa po rokoch vrátil, mi nepriniesol sľubovanú zábavu. Nevýrazné prípady často úplne bez atmosféry, strašidlá a monštrá, ktoré nevystrašia ani batoľatá, zato naivné a hlúpe hlavné postavy, ktoré akoby vypadli z lacného hororu (rozdeľme sa, utekajte, rýchlo sa sem skryte, tu nás nenájde...) áno. Ale Scooby-keksy mám rád. Pre mňa nevtipný, podpriemerný animák, ktorý mi nič nedá. 30% ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Za tie staré časy, keď som sa na tento seriál každú sobotu tešil, jednoducho musím dať plný počet, pretože si skutočne vážim, že pred tými tridsiatimi rokmi robili ľudia rozprávky ( hlavne tie televízne ) úprimne, a nie na úkor toho, aby to všetko malo nefalšovanú auru braku, ktorý tlačia súčasným deťom ( ale aj dospelým ľuďom ) do pozornosti. A to hovorím, prosím pekne, ako človek, ktorý si bez televízie nedokáže predstaviť deň. Možno som trochu odbočil, ale nedalo mi to, chýbajú mi takéto veci v telke. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hromada lidí tady jsem na Scooby-Doo vyrostl a trochu je paradoxem, že se mi to ani nikdy nijak zvlášť nelíbilo, ale prostě na Cartoon Network nic jiného nešlo, tak jsem se prostě koukal. Když pominu stále stejnou dějovou linku v každém dílu trochu obměněnou, mohou být se sebou tvůrci poměrně spokojeni. Jen upozorňuji, že mluvím jen o animované verzi.... ta filmová... no, chci být slušný. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně rád jsem tenhle seriál sledoval. Nepamatuji si podobný seriál, který by řešil různé záhady a přitom tam byli i docela dobré hlášky. Jenže jak jsem tenhle seriál sledoval skoro furt, zjistil jsem, jak strašně se ten děj opakuje. Vlastně v něm nebyl skoro žádný rozdíl. Pokaždé, když se objevila nějaká záhada, předem jste věděli, že půjde o někoho, kdo se jen přestrojil za někoho jiného. Beru to, že jako pohádka pro děti to vystačí, ale mně to prostě připadalo, že je to všechno na jedno brdo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Chápu, že Scooby-Doo je legendou ve svém oboru, ale musím být upřímný, stejně jako u Scooby-Doo na stopě jsem se ukrutně nudil. A není to jen tím, že je to animovaný seriál pro děti. Jsou seriály, na které se mohou dívat i dospělí i proto, že jsou vtipné či sem tam zazní nějaká dospělácká narážka. Jenže Scooby-Doo jede každý díl podle stejného schématu. Mění se jen místo a typ strašidla. Jinak je vše stále stejné, nic nového, epizody jedna jako druhá. A to velmi rychle nudí. Nebýt pejska, asi by to nebavilo ani mou dceru. Oproti Scooby-Doo na stopě se alespoň pár epizod odehrává také ve dne a nejen v noci. Naopak hudba si mírně pohoršila. Na kresbách je vidět tehdejší doba a animovaný schematismus hlavně při úprcích a hromadném běhu někam pryč. Je to spíš ani jen nostalgické pokoukání, co nás, respektive americké děti tehdy bavilo a kam animované seriály od té doby pokročily - Spongebob v kalhotách, Tučňáci z Madagaskaru apod. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Během úvodního intra poté, co se objevuje Merlin, je možné zahlédnout Shaggyho po dobu 1 až 2 vteřin bez rukou. (helloween93)

Reklama

Reklama