Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(40)

Scooby-Doo je mluvící a inteligentní pes, který se svými přáteli řeší každý díl jinou záhadu. Bezhlavý rytíř, bestie z močálu či oživlá mumie a mnoho dalších nadpřirozených a nereálných bytostí straší různě po světě a je jenom na Scooby-Doo, aby vše toto vyřešil a zachránil ostatní před smrtí strachem. (StrYke)

Recenze (41)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jde ve šlépějích Scooby-Doo, Where Are You? z roku 1969. Kvalita dílů je poměrně na vysoké úrovni, dá se říct že je to skoro jako první seriál. Klasická délka 20 minut, pestrost padouchů je velká. Většina dílů má skvělou atmosféru. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Najkultovejšia rozprávka môjho detstva, pamätám si to viac než pôvodný seriál a stále dúfam v TV reprízu. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nepatril medzi moje srdcovky a ani tento seriál, ku ktorému som sa po rokoch vrátil, mi nepriniesol sľubovanú zábavu. Nevýrazné prípady často úplne bez atmosféry, strašidlá a monštrá, ktoré nevystrašia ani batoľatá, zato naivné a hlúpe hlavné postavy, ktoré akoby vypadli z lacného hororu (rozdeľme sa, utekajte, rýchlo sa sem skryte, tu nás nenájde...) áno. Ale Scooby-keksy mám rád. Pre mňa nevtipný, podpriemerný animák, ktorý mi nič nedá. 30% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

To je prostě klasika mého dětství, společně s Gumídky a My z Kačerova xD kvuli tomu se brzy vstávalo v sobotu a neděli. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mám to celkem i rád zajímavé záhady, pes posera slušná banda co víc dodat. Kresba není vůbec špatná. ()

ing.Frosty odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, z celého srdce, ať už se jedná o seriál nebo filmy, tyhle příběhy nenávidím. Scooby a Shaggy jsou takový střeva, že bych je nejradši nakopnul a ty zbylý tři geniály narazil na kůl. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

někdy je to vtipné a někdy je to trapné. A většinou tam řešej strašný sračky. Ale to se od pohádky pro děti dá čekat. Bejvávala to sranda. Asi jsem celkem změnil styl svého humoru. Ale pořád se na to někdy rád kouknu. Jen tak z nostalgie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zlatá klasika, nesmrtelný seriál. Scooby nikdy nezklame. Tento seriál jsem asi v dětství neviděl, ale teď jsem narazil na pár dílů a byl jsem překvapen - pořád mě to bavilo a pořád to bylo sakra vtipné a kvalitní. Hanna a Barbera prostě uměli. Za mě rozhodně 100%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo je další z těch kultovních animáků, které mi jako malému nevadily, nijak mě ale rozhodně neuchvacovaly, a tak se s každým přibývajícím rokem stávaly míň a míň oblíbenými. Staré díly a hlavně některé z delších animovaných filmů mám dodnes rád, k novějším už ale tíhnu odporem a po prvním traileru k nové "3D" verzi mám chuť tvůrce proplesknout. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Priemerný animovaný seriál, tak isto ako aj sfilmovaný. Nikdy som nemal extra dobrý vzťah k tomuto dielu. Detektív Hercule Poirot prevedený do krásnych farebných šiat spolu so svojim psíkom :-) 3* ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Stejně jako hromada lidí tady jsem na Scooby-Doo vyrostl a trochu je paradoxem, že se mi to ani nikdy nijak zvlášť nelíbilo, ale prostě na Cartoon Network nic jiného nešlo, tak jsem se prostě koukal. Když pominu stále stejnou dějovou linku v každém dílu trochu obměněnou, mohou být se sebou tvůrci poměrně spokojeni. Jen upozorňuji, že mluvím jen o animované verzi.... ta filmová... no, chci být slušný. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jak já tohle miloval jako malej kluk a s jistotou mužu říct že až budu mít děti tak se na to budu dívat s nima :) ()

Reklama

Reklama