Reklama

Reklama

Teachers

(seriál)
Velká Británie, (2001–2004), 31 h 44 min (Minutáž: 45–51 min)

Série(4) / Epizody(40)

Recenze (4)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hodnotim už po dvou sériích, to však s nejčistšim možnym svědomim. Teachers jsou totiž absolutní komediální skvost - ať už v rovině nápaditý režie, zdánlivě nevyčerpatelných konverzačních vzorců, příkladně volených doprovodných songů nebo naprosto bezchybnýho hereckýho obsazení. Každej protagonista dal svý postavě do vínku sadu charakteristických rysů, která pak jaksi stabilizuje onu libovolnou insecure osobnost, jakou se postupně vyjeví bejt doopravdy všichni členové původní sestavy. --- Vážně pomilováníhodný zkrachovalý, nebo spíš paranoidně krachující existence jsou zkrátka tihleti Susan, Simon, Jenny, Brian a Kurt; i přes všechen ten stres rozhodně jedna z nejpohodovějších seriálových part vůbec. A to bych ještě neměl zapomínat na sympaťandu Maggie, samozřejmě. --- (Ahh, jak těžký by tady bylo vybírat nejoblíbenější charakter! Nakonec asi Susan "Why does everybody keep assuming I'm giving them an advice" Gately, to ale zatraceně těsně... přede všema.) ()

Reklama

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Husty, hodne husty. Komedialni serial o bande stredoskolskych ucitelu, ktery si nebere servitky. Doporucuju vsem fandum britskeho humoru. Vzhledem k pouzivane slovni zasobe si ale nedovedu predstavit, ze by ho u nas vysilali pred 10 vecer. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Andrew Lincoln mně nikdy nebyl nijak zvlášť sympatickej (viz třeba Walking Dead), to jsem ale ještě neznal Teachers! Komediální poloha mu sedí jednoznačně lépe, a pokud mu k tomu scénář dovoluje (stejně jako všem okolo) trousit jednu hlášku za druhou, je o ultravtipnou seriálovou pecku postaráno! 85% ()

Reklama

Reklama