Reklama

Reklama

To zvládnem, amigo

  • Itálie Si puó fare... amigo (více)

Obsahy(1)

Upřímný chlapec a pistolník zachrání tuláka před oběšením. Chlapcův strýc umírá a odkáže mu dům a suchou, nepoužitelnou půdu. Před smrtí přinutí tuláka ke slibu, že se postará, aby chlapec své dědictví skutečně dostal. Mezitím pistolník donutí tuláka, aby se oženil s jeho dcerou, s kterou měl kdysi poměr. Pistolník a tulák se dostanou do série hádek a přestřelek, až se objeví ve městě a zjistí, že chlapcovo dědictví není tak špatné, jak se zpočátku zdálo. (DJmilda)

(více)

Recenze (23)

MMR 

všechny recenze uživatele

Začátek mě moc nebavil, až postupem času jsem tomu přicházel na chuť. Celkově to na mě zapůsobilo průměrným dojmem. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Milá komedie o jednom zběhlíkovi, který prchá před manželstvím a rukou, která jej chce potrestat za to, že se manželem nechce stát...! :-) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Ten přemoudřelý spratek mě natolik štval, že mi otrávil celý film. Chápu, že se špatně hledají dětští dabéři, ale ta paní, co mluvila hocha, byla příšerná. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

I přes to, že tento film je celkem blbina, má svoje osobité kouzlo a nostalgii. Bud Spencer a jeho kladivová pěst, tentokrát ještě umocněná o nasazování brýlí a nepoužíváním pistole, společně opět s dětským parťákem a nejrychlejším střelcem západu zde předvádí klasickou ukázku špagetti westernu. Když pominu opět příšerné dialogy, vychází z toho slušná zábava. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Klasická spaghetti komedie s Budem Spencerem v nejlepší formě, spoustou rvaček, zajímavých nápadů (nasazování brýlí před rvačkou), ale i s příběhem, kde nejde primárně o bitky - Spencer (neumí střílet) utíká před Jackem Palancem (nejrychlejší střelec na Západě), protože se omylem vyspal s jeho sestrou (myslel, že je to děvka), a Palance chce, aby si ji Spencer vzal. Spencer se ujme malého sirotka, kterému patří pozemek u města Westland, odkud je ale všichni chtějí vypudit, protože pozemek skrývá jakési tajemství. Co nesedí moc dohromady, je zápletka s Palancem a jeho zneuctěnou sestrou a návštěva Spencera v bordelu, a proti tomu postava malého přemoudřelého kluka, která film dělá spíš pro děti. Zajímavá jsou jména hlavních postav (Coburn a Bronson). K tomu pěkná hudba (a písnička) Luise E. Bacalova. Slabší 4*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemná westernová Spencerovka v ktorej Bud zažíva rôzne vtipné príhody s malým chlapcom a samozrejme dôjde aj na niekoľko kvalitne prevedených hromadných fackovačiek. Hill tu ale ako Budov nahrávač fakt chýba. Trochu mal asi kompenzovať Jack Palance, ale ten tu nie je Budov parťák ale chlapík, ktorý väčšinu filmu Buda prenasleduje a chce ho zabiť, ale pritom ho zakaždým zachráni. Divná postava. Ako celok to je ale pohodový mierny nadpriemer. 6/10. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jak mam filmy Spencera rad, jeho solova draha je kvalitativne horsi nez ta jeho filmoveho partaka a tohle je jen mnoha z dalsich dukazu. A nezachranil to ani Riccardo Pizzuti v roli radovyho bandity. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Vtíravá melodie doprovázející Buda Spencera na cestě pustou plání, kde narazí na umírajícího starce. Ten mu přenechá do péče malého klučinu s papíry na pozemek. Jenže, když tam dorazí, tak v širém okolí nic není, dům je na pokraji spadnutí, ale každý se je snaží vyhnat. Ať už hrubou silou nebo nehoráznou sumou peněz. To se Budovi nezdá a tak se pustí do patrání na vlastní pěst, ale to ještě netuší, že ho čekají nemilá překvapení..... 75% ()

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Okamžitě mi vrať mého krocana!! Celkem neznámá špageťárna se starým známým bambínem, tradiční bitky a spousta uspávaček. To děcko tam bylo trochu otravný ale nevadí nasmál jsem se dost. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to o něco slabší než pozdější Spencerova westernová sólovka Buddy míří na západ. Podařenou Coburnovu postavu bohužel kompenzuje otravná postava dítěte, i když za její otravností možná z velké části stál nepříliš zdařilý český dabing. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Spencerovi to bez Hilla jde kupodivu docela slušně. Zatímco ve společných filmech toho moc nenamluvil, tady neustále něco komentuje svým stylem nabručeného medvěda. A nejde se divit- nejprve mu osud přihraje do cesty dítě, které má dovést do společného domu, poté má v zádech pistolníka, kterému (omylem) zneuctil sestru. Ten ho chce donutit ke svatbě a poté zabít. A nakonec zjišťuje, že místní šerif, soudce a reverend v jednom má bůhví proč o zchátralý dům zájem a se svou bandou se nezastaví před ničím. A to vše musí zvládnout, aniž by uměl střílet. Film nepatří do zlatého fondu, nicméně na jedno shlédnutí je to příjemná komedie, která je minutu od minuty lepší. Hlavně ke konci, kdy jeho švagr v podání skvělého Jacka Palance usoudí, že nemá smysl Spencera zabíjet, protože manželství bude dostatečným trestem. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pevná a především veliká pěst Buda Spencera zase létá vzduchem a vy se u toho budete velmi dobře bavit, tedy jestli jste naladěni na tuto notu u filmů. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Slušná Spencerovská sólovka z fazuľovým smradom presýteného divokého západu. Bradatý búchač tučibomba tu pomáha jednému chlapcovi s jeho dedičstvom. Je to taká zdanlivo bezcenná barabizňa, ale niekedy sa ukáže, že aj ten zdanlivý kus hovna na chodníku je v skutočnosti chutná čokoládová tyčinka a podozrivý záujem záporných existencií potvrdzuje prítomnosť čohosi cenného. Bud Spencer tentoraz nie je taký natvrdlý ako v dvojici s Hillom, v makovici mu čosi, aj keď malé, predsa len hrkoce. Bolo zábavné ako si vždy flegmaticky nasadil okuliare pred tým než dal niekomu svoju typickú bombu do hlavy a začal fackovať prudiacich špatošov. "Sadni si a najedz sa. Som taký naštvaný že mi ani nechutí! Tak prečo teda ješ? Keď som nervózny jem!" Okrem vybavovania chlapcovho dedičstva sa Bud musí ešte ubrániť najrýchlejšiemu pištoľníkovi, lebo ten ho chce oženiť so svojou zneuctenou sestrou a potom ho zabiť aby z nej bola počestná vdova. Jack Palance s permanentne šialeným výrazom a vycerenými zubadlami zvierajúcimi cigaru bol vskutku úctihodne maniakálny zjav. Nakoniec však usúdi že manželstvo bude horšie utrpenie než smrť a nechá Buda nažive. Nechýbajú tradičné bitky v dobrej kvalite, snáď len tá záverečná v daždi nafty sa mi zdala taká nejaká nezvládnutá. Vcelku pohodička a s peknou ústrednou pesničkou. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Klasický Bud Spencer, který rozdává facky a pěsti na všechny možné strany. Celým filmem se nesou dobré hlášky, ale rozhodně se nejedná o Spencerův nejlepší sólový počin. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Bez Hilla tá fackovačka akosi nemá šťavu, akoby sa bez neho z výprasku vytratila všetka radosť a ostalo len mechanické otĺkanie komparzu. Bez Spencerovho dvojčaťa je aj ten humor taký poslabší, nemá sa s kým poriadne špičkovať. Miesto neho Budovi sekunduje pištoľník Jacka Palancea, ktorý je síce výborná postava a zdroj najlepšieho humoru, ale väčšinu času strávi len Spencerovým prenasledovaním. Okrem neho sa s ním vláči ešte jeden fagan, ale ten je so svojím mudrovaním na päsť. Rozporuplne na mňa pôsobil aj scenár, ktorý mieša vyložene humoristické prvky (napr. Spencer si vždy pred bitkou bezdôvodne zakladá okuliare) so serióznejšími, a tým pádom nezáživnými pasážami. Vo výsledku teda veľmi priemerná zábava. 5+/10 ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Slušná westernová komedie se skvělým obsazením. Tento film u nás dříve bohužel nevysílali, až ted na filmovém kanálu Film+. Jeden z posledních dabingů Jiřího Zavřela, který byl jako vždy vynikající.... Film sám o sobě sice dobrý , ale má i své zápory . Kladů se tu ovšem najde spousty . Spencer je výborný a to vůbec nemluvím o Jacku Palanci , který je vynikající , ale to je z dobrých hereckých výkonů asi všechno . Ten kluk je pěkně otravný a ani banditi a sám hlavní záporák nejsou moc výrazní . Nicméně filmu pomáhá i dobře napsaný scénář a příjemná hudba . A ta úvodní píseň je skvělá ! ()

Reklama

Reklama