Reklama

Reklama

Záškodník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Bratři Angelo a Paulie žijí celý život v Brooklynu, odejdou z klubu, kde pracovali jako číšníci. Znechucení svým šéfem a zákazníky, kteří se k oběma chovali jako ke sluhům. Mezi jejich pravidelné hosty patřil všeobecně respektovaný člen místního podsvětí Santo. Jeho luxusní způsob života Angelo po celá léta obdivoval. Oba bratři si půjčí peníze a vybudují si vlastní klub. Po menších problémech zisky začínají růst. O jejich úspěchu se dozví samotný Santo a navrhne oběma menší obchod. Syn Santy má však k jejich spolupráci velké výhrady... a začíná krvavý boj... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

genetique 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý veľmi zaujme pri sledovaní, no viackrát ho vidieť chcieť nebudete. Veľmi príjemné filmové potešenie s neamerickým záverom. To je ono, od filmu nič nečakáte a dostanete dvojitú porciu. Opäť jeden z návodov ako sa stať mafiánov. Opäť jeden z tých, čo vykresľujú vzostup mladíka z chudoby až k peniazom. Navyše zaujmú neznáme tváre. 75%. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný film, ktorý vypráva príbeh dvoch bratov ako sa vypracujú z nuly až na vrchol. Kedže v posledných rokoch takéto filmy o talianskej mafii už nevidieť tak celkom poteší fanušikov žánru. A musím uznať že ma dosť prekvapil koniec. ()

Reklama

Reklama