Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Recenze (122)

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak tvůrci mj.slavných Critters a Screamers, kteří se zde též nezapřeli, si udělali jako klan bratrů, svůj vlastní film a dopadlo to tak, jak to mělo. Neskutečně vyhulená prdel, která mě nenudila ani chvíli a nejen svým názvem odkazuje na kultovní 50tkové Monster movies. Je sice fakt, že zde na horor není moc krvavých SFX apod. ale to v klídku vyváží ty jejich xichty (které nezapřou právě inspiraci ostnatými koulemi z též kosmu) a ta jejich neskutečná loď (rok po jiném prudce originálním kosmidle od Petera Jacksona v Bad Taste), včetně jejího interiéru, který mi těžce ewokoval jistý Cirkus ze 4.s. Sailor Moon;-) Nebudu tady nositi klauny do stanu s tím, že vypíši stejné věci jako ostatní, které jsou opravdu originální a jinak ujeté. Za sebe jen dodám, že mě dostala scéna na policejní stanici, kam si v klídku napochoduje jeden z ´´Klaunů´´ a vysoce arogantní šheriff je z něj stejně tak per-plex, jako já.:))) O šíleně jošťomilém ´´klauníkovi´´ na malém kole i s pomocnými kolečky (taky jsem je měl:) vs banda motorkářů, ani nemluvě. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ono jakoby se na tomto filmu ani nedaly najít pořádné zápory a určitě si zaslouží jistý druh uznání. "Killer Klowns from Outer Space" je totiž film, který hýří vtipem, geniálními nápady a mezi ostatními hororovými komediemi té doby se nikdy neztratí. No i přesto, že by člověk řekl, že snímek o klaunech z vesmíru, kteří přistanou v lese s vesmírnou lodí ve tvaru cirkusového stanu a následně začnou terorizovat městečko zbraněmi, jako jsou popcornové pistole a další, nemůže nikdy dostat méně než 3 hvězdy, tohle ke konci už docela brutálně nudilo. Prakticky tu bylo úplně všechno správně a rozhodně to předčilo mé očekávání o béčkovém sci-fi filmu s vraždícími šašky, ale ten slaboučký děj to prostě jako celek totálně zlikvidoval, a to je škoda. 50% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Masky a kulisy, všetko praktické, klobúk dole. Ale mohlo sa buď viac pritvrdiť na bizarnej atmosfére, o gore nehovoriac. 80s atmoška ako vždy super, ale jedna odtrhnutá hlava, kokony a mŕtva bábka/ šéf polície(TO je cesta, ktorou sa tvorcovia mali vydať!), plus možno "malinovka", to nezachráni. Kreatívny nápad, plus mínus spracovanie, celkovo pohodová jednohubka, ale sakriš...Šlo by z toho vytrieskať oveľa viac! ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mal som možnosť vidieť už kadejaký filmový trash ale vraždiaci klauni ktorý sú vlastne mimozemšťania, to už je veľa aj na mňa. Niekedy dostanem takú čudnú chuť pozrieť si niečo, čo je až tak zlé, že, už to nieje ani vtipné a tak som natrafil na túto pakáreň. Toto síce miestami bolo vtipné ale skôr to bolo pre mňa také zarážajúce. Celý čas som si hovoril, ako je možné, že tento absurdný projekt dokázali tvorcovia dotiahnuť až do konca! To je úplne nepredstaviteľné. Tak si predstavte. Príbeh je zasadený do zapadnutého Amerického mestečka, predpokladám juh. Hneď na začiatku si obyvatelia všimnú a mylne si myslia, že za mestom spadla kométa, nakoniec sa zistí, že sú to mimozemšťania v raketopláne ktorý má tvar cirkusového stanu. Klauni teda mimozemšťania vyzerajú akoby trpeli Dawnovým syndrómom, masky sú podarené, to musím uznať. Ide o rasu ufónov ktorý vraždia ľudí a dávajú ich o cukrovej vaty aby sa rozložili ako to robí pavúk z hmyzom. Zo slamkou potom vysajú ten kokón. Jednému páru, čo si chcel v lese užívať a natrafil na stan sa podarí ujsť a rovno skočia na políciu, tam im samozrejme nikto nechce veriť. Postupom času sa klauni dostanú do mesta a likvidujú každého na vôkol. Takže šerif berie do rúk brokovnicu a ide sa na akciu. Zo začiatku sa zdajú byť nesmrteľný. ale šerif príde na to, že ich stačí streliť do červeného nosu a je po nich. Takto ich likviduje až sa dostane k bossovi. Je to absurdná kravina ale bavil som sa. Do mojich rúk sa dostal nejaký TV rip, takže som k tomu mal aj reklamy asi zo začiatku 00´s 2002 možno 2003. Najviac ma na tom bavil teleshopping, chlapík tam predával plastové okná, vyzeralo to akoby to bolo live. Mýlil sa tam, sem tam aj koktal, na silu nútil svoj produkt a dokonca prvým volajúcim ako darček zdarma núkal dvdéčko s nejakým horrorom, tak to som ešte nevidel :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle je dobrá hovadina :D A překvapivě celkem funkční, dost jsem se u toho bavil a nemůžu říct, že bych se u toho nudil. Je tady spousta bizarních nápadů (třeba s cukrovou vatou nebo se stínohrou), ale on obecně děj tohohle filmu je strašně bizarní - na Zemi přistane šapitó plné vraždících mimozemských klaunů, co své oběti balí do cukrové vaty nebo si z nich udělají popcorn a některé vyvolené uvězní do balónů. Samozřejmě se to nebere vážně a díky tomu to fakt baví, teda aspoň mě. Klidně bych si to pustil znovu, jelikož je to neskutečná pakárna, ale pravda, ne každému tahle šílenost sedne. Mě ale tyhle blbosti sednou celkem často a Klauni zabijáci nejsou výjimkou. Btw, někdy bych chtěl zažít tu projekci v kině, o které zde píše uživatel Xeelee, jelikož to muselo být něco. Asi taky někdy zajdu na Festival otrlého diváka, jestli jsou tam ty projekce fakt takové :D 4* ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné hororově komediální béčko plné pro diváka lehce atypických zabijáků a s tím spojených metod zabíjení. Příběh i hlavní lidské postavy se nesou ve stejném duchu, takže rozhodně o vážně míněný snímek zde opravdu nejde. Atraktivní Suzanne Snyder (hororovému béčkaři známá například z komediálního hororu NIGHT OF THE CREEPS ze stejné dekády) se válí na místním kopci, sloužícím jako šoust plac v otevřeném autě se svým sympaťákem, když se za vedlejší kopec zřítí hvězda. Po bližším prozkoumání se dvojice hrdliček dostane do střetu se zabijáckými klauny z jiné galaxie, kteří neváhají a dvojici se pokouší sejmout praženou agresivní kukuřicí či je zabalit do kokonu z cukrové vaty, což se ostatně chystají udělat s celým městečkem, které je v dohledu. Ve městě ovšem bdí další sympaťák – šéf místní policie, kterého dvojice vyhledá a který se ovšem se šmačnou Suzanne válel na šoust place dříve než sympaťák aktuální, takže se divák dočká i nějakých těch emocí. Bojovníky proti klauní invazi doplňují ještě další potrhlé postavy, nadržení bratři, kteří tak prahnou po zasunutí, že začali prodávat zmrzlinu v dobré víře, že dívky po ní touží a prudérní starý policajt, který nemá rád místní punkáče. Přežijí ovšem jen ti nejsilnější, kteří jsou nuceni okolnostmi navštívit kosmickou loď v podobě cirkusového stanu. Po technické stránce není snímku co vytknout, nevážná taškařice plná parádních masek, doslova extrémních kulis a nápaditých mordů na necelých devadesáti minutách stopáže v doprovodu zběsilé elektronické hudby zajisté uspokojí každého béčkožravce. Hercům komediální nádech dílka v jejich výkonech dost pomáhá a Suzanne se ne a ne pořádně svléknout. Za mě čtyři poctivé hvězdy. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná a hlavně do detailu dotažená zábava. Době odpovídající vizáž a muzika, skvělé masky klaunů se vším, co k nim patří a brutální happyend. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Neskutočné ! Klauni zabijaci sú jedno z najväčších béčok, čo som kedy videl. Veľmi trúfalý počin, ale mňa vskutku pobavil. Som fanúšik tohoto žánru a klaunie filmy sú pre mňa jedinečné. Neviem, ako je možné že nejakému Chiodovi štúdio na toto kývlo. Každopádne klauni vyzerajú maximálne shitne, ale tak shitne až sa mi páčia a každá scéna s nimi je neuveritelná. Nad pointou sa radšej nezamýšľať, to je rada nad zlato. Dej je doslovne stupídny a film vôbec nič nerieši. Herci to zrejme brali tiež na veľmi ľahkú váhu. Po filmovej stránke je to jasný odpad, ale pre fanúšikov a nezaritých kritikov to je skvost. Podľa mňa je to ukážka béčkového hororu osemdesiatych rokov. 60% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Zabitej potenciál. Všechno bylo vymyšleno dobře, ale chtělo to víc gore tématiky. Místo pistolí s cukrovou vatou, měli ty lidi trhat na kusy. A vražedný popcorn, měl lidi požírat, nebo tak něco. Jinak teda mazec. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Béčkovost tohohle čpí na míle daleko už z toho názvu, tak mě napadá, že režisér a jeho příbuzenstvo nemělo cirkusy a kýčovité klauny moc v lásce, když z nich udělal takové vraždící bestie. Ale překvapilo mě využití klasických prostředků k tomu, aby se ve skutečnosti staly ještě děsivějšími. Kdo ví, co se skrývá v cukrové vatě, jahodových koláčích nebo vodních pistolkách. Čili je to tak ujetý, až je to fantastický. A jako správné béčko musí mít taky svoji průvodní píseň "Killer klowns" od The Dickies. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Absurdní, šílená, nápaditá podívaná s dobrým soundtrackem. Jen je škoda, že poslední minuty byly slabší. Stínohra a břichomluvec byli super. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Klauny zabijáky nelze ani nazvat kuriozitou, protože podobně ulítlých blbostí vzniklo v osmdesátkách mraky. Poté však nezbývá nic, čím by tenhle snímek měl vyčnívat mezi jinými sci-fi filmy své doby. Jako horor, pokud nemáte fobii z klaunů, to rozhodně nazvat nelze a komediálních scén jsem napočítal přesně nula. Ve výsledku jen koukáte na pár klaunů se super maskami, jak chodí po městě a zabíjí lidi, nic víc, nic míň. Sleduje se to dobře, ale víc to nenabízí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Těžce zetková záležitost, která má výhodu v tom, že byla natočena v 80 letech jelikož tehdy se kolikrát nad horory a nad scénáři moc nepřemýšlelo. Natočit to někdo v dnešní době tak to má tak 20 procent a všeci by na to nadávali. Ta 1 hvězda je za toho psa a toho tlustého klauna co vypadal, že každou chvíli porodí. Jinak humor bída všech 5 Kameňáků jsou proti tomuhle studnice vtipu a po herecké stránce katastrofa. Nicméně herci pokud ještě žijou by se mohly uplatnit v Asylumu. Nejsmutnější je zjištění, že jedno z Psychorových 2 alter eg tomu dalo 4 hvězdy. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci klauni síce nie sú až taký zábavní, ako by mohli byť pri trošku väčšej snahe, ale snaha sa cení aj tak. A ústredná pesnička v podaní The Dickies je jednoducho geniálna :) ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Stephen Chiodo natočil jen jediný film a hned takovouhle "bombu." Zabijáčtí klauni z vnějšího vesmíru je brutální komedie z hrubě béčkového ranku, který určitě nesedne kdejakému tuctovému filmovému fandovi, ale ortodoxnímu příznivci brakových filmů tohle udělá zaručeně dobře. No...už podle názvu se člověk nemůže splést...a odted si budu dávat na klauny hódně velkýho bacha...vřele doporučuju! ()

darek kartac 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení tohoto filmu jsem si vzpomenul na Braindead a musím konstatovat. Že i přesto jaké má Braindead hodnocení a jak si ho lidi váž a přijde jim vtipné tak mě přijdou vtipní klauni zabijáci. Zombiem jsem dal ODPAD! a klaunům dávám 4*, protože jsou vtipný a zábavnější a film mě bavil. VTIPNÉ SCÉNKY : Pár utíká před klaunem a ten po nich střílí popcornem, poté si udělá z bálonku psa a ten štěká :D ()

Reklama

Reklama